fredag, maj 22, 2009

huset o Brisingr

Idag känner jag mig nöjd.
Taket i pokerrummet är färdigt, 2 lager. Lyssnade på Bisingr under tiden så då gick det ganska lätt. Det är den ljudbok vi lyssnar på just nu. Jag rekommenderar varmt den serien, första boken heter Eragon. Shit vad bra den är, man vill aldrig sluta lyssna!
Sen fick mamma och Lasse tapetserat klart i köket, dem skulle även sätta upp bården i barnrummet men tro det eller ej, vi fick för lite utav den också. Jag är galet missnöjd med färgbolaget nu! och tog ju typ 4 veckor o få den bården så troligt att vi vill vänta 4 till.... argh!
Tänker inte beställa tapeter där någon mer gång kan jag lova!
Nåt gräs fick vi inte klippt efter som det ösregnat 50% av dagen men känns inte som det var de mest akuta. Pelle lånade mamma o Lasses caddy o körde två vändor med grejer. Så här i lägenheten börjar det kännas riktigt naket. Men finns mer o ta av, alla dem stora möblerna och småpill. Behöver packa resterna i lådor men har inga, ska packa upp lite i köket imorn hade jag tänkt mig så vi kan återanvända några lådor. Vi ska även städa i huset, just nu är det en byggplats... men imorn börjar det förhoppningsvis bli ett hem. Vill få dit våra blommor o så nu, det gör så himla mkt! Om en vecka bor vi där troligen :D

O eftersom vi båda är så lost i Brisingr så tog vi en omväg på sådär 5-6mil hem bara för o få lyssna lite extra :D haha ja vi är hopplösa, men det var det värt!

O Jamie är inne på 5e dagen med feber, det kommer o går under dagarna, stackars liten. Ena stunden pigg som en mört o i nästa helt borta i feber. Hade 39grader ikväll. Min lilla älskling!

Nu ska jag sova med min yrande lilla kille.

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Tråkigt när man ändå köper genom ett färgbolag och inte får rätt mängd! Hoppas de löser sig ;)

Pernilla sa...

Vad menar du då? Utseendemässigt? Ja, jag känner mig väldigt vuxen =)