fredag, september 18, 2015

Snurrig i bollen

Gosh jag har varit så rörig i huvudet dem senaste dagarna, jag har glömt allt från småsaker till att igår glömma min nyckel när vi gick hemifrån. Att glömma nyckeln är egentligen ingen big deal då Pelles jobb är 5 min bort med tåget och tågstationen bara 1 min hemifrån men då jag redan hade dubbla planer igår så gjorde det dagen lite mer stressig...
Men vi hade en bra dag igår, först var vi på fika hos Alex klasskamrats mamma Nadine, Mollie var i himlen då det fanns massa nya leksaker och jag tyckte det var roligt att lära känna Nadine bättre. Hon är från Tyskland och också ny i Woking, vi är väldigt olika och hon är säkert 10 år äldre än mig (men det är väl iofs dem flesta med barn i samma ålder som mina killar) men vi hade trevligt och Alex och hennes son Oscar har verkligen funnit varandra så vi lär ses mer!
Sen så blev det en tur till Pelle o hämtade nyckeln och hälsade på på hans jobb och efter det en promenad med Lucy och lunch. Sen hade vi en dejt med Thomi och Artemis, behövde uträtta lite ärenden så vi gick på stan, vi gick lös på 1-pund-affären där allt kostar ett pund, fick köpt min första julklapp och så hittade jag lite annat smått och gott :) Sen bjöd Thomi mig på kaffe innan jag var tvungen att hämta killarna som varit på sin första spanska lektion i skolan, they liked it! Puh!

Sen somnade jag gott i soffan igår när barnen lagt sig och fick därmed 11h sömn inatt, idag känner jag mig mycket fräschare. Har fått städat huset idag och pysslat runt, Mollie är fortfarande lite trött pga sin förkylning och jag tycker det är skönt med en hemmadag så blir nog inte mycket mer än hämta killarna sen. Solen skiner så ska bli rätt gott med en promenad, Mollie vill cykla så tar nog med mig hunden!

Nu väntar helgen, jag har blivit lovad av min man att vi ska hitta på något så det ser jag fram emot!


Kunde inte låta bli att köpa dessa flygplan igår, hade sådana som liten och älskade dem

Throw me a bone...

My Jamie is a star!

Inga kommentarer: