onsdag, september 02, 2015

En Onsdag i England

Idag har jag kört bil här nere, bara en kort vända hem från en affär men det var ett stort steg för mig och det kändes enormt skönt, för det var inte lika svårt som jag tänkt mig. Men vi har ju varit här ett tag nu och jag har sett bilarna köra på fel sida vägen hela tiden sen dess så jag antar man vänjer sig. Läskigast var att köra i rondell, men britterna älskar ju sina skyltar så det var bara till att följa pilarna ;)

I övrigt idag så har jag röjt upp i barnens rum. Kom på när jag städade hallen att i den klädkammare som finns där så står det ju en hylla, en hylla som inte används, så den åkte upp i Mollies rum. Hittade även en bård som skulle ha suttit i Alex rum i Lyse men som följt med i alla flyttar till olika länder av ngn anledning så den åkte upp över alla fula märken på Mollies vägg, med häftmassa då, och det blev superbra! Så Mollies rum börjar kännas färdigt, även fast hon vill ha en rosa hylla, men kanske kan det bli det senare å så kan nån av killarna få den här hyllan. Nå jag har faktiskt även hjälpt killarna att få ordning på sina rum, ni vet allt får sin plats så att det slipper se ut som ett bombnedslag ;) Och vet ni, barnen blev så nöjda att dem till och med städade efter att dem hade lekt förut haha!

Sen var vi till parken med Thomi och Artemis och deras inneboende italienska par, men tyvärr hade jag med mig Lucy som inte alls betedde sig så jag hann typ i te umgås med dem. Sen så blötte Artemis ner sig så dem gick hem rätt snart, men mina barn fick leka av sig i lekparken innan vi gick hem. 

Och så har vi alltså varit till shoppingcentret en bit bort för att köpa ny sladd till Pelles dator då den exploderade i kontakten häromdan och sen bet Lucy av en bit av min sladd som han fick låna... Sen lämnade vi in min dator så förhoppningsvis har vi två fungerande datorer om ett par veckor!









Inga kommentarer: