lördag, september 19, 2015

Alice holt forest

Idag har vi varit på äventyr och efter lite googling så hamnade vi i Alice holt forest som ligger en halvtimme härifrån, det är ett stort skogsområdet med olika trails att cykla eller gå på. Det finns cykeluthyrning, café, lekplats, höghöjdsbana och fina platser att ha picknick på. När vi kom in på området som är lite som att kliva in på ett skidområde fast med cyklar ist för skidor och med människor, olika stånd, skyltar och toaletter så springer vi på Alex bästa kompis från skolan och alltså mamma Nadine som jag fikade med häromdan och resten av deras familj. Hur stor är chansen på det?! Nå väldigt trevligt var det iaf och ungarna hade kul ihop på lekparken medan vi stod och pratade skit med Nadine och hennes man Greg :) När dem som varit här tidigare än oss åkte hem så tog vi oss en glass i solen innan vi gav oss ut på en promenad på en av stigarna. Jag hade med mig min kamera men jag inser nu när jag går igenom bilderna att det nya objektivet tar i ljus mycket sämre än mitt andra och därför blev många av bilderna inte så bra som jag hade önskat... Okej jag tog ett gäng syskonbilder på en bänk inne i skogen och alla dem bilderna är korniga pga högt ISO, dålig skärpa pga tungt objektiv och lång slutartid och tja därmed helt oanvändbara, vilket är synd då platsen var magisk och många av bilderna kunde ha blivit fantastiska om jag bara varit smart och bytt objektiv... Men nu har jag lärt mig det, i skuggan i skogen är det bäst att använda mitt 50mm objektiv...
Hur som helst var detta ställe magiskt och nästa gång tar vi med oss alla barnens cyklar och hyr varsin till oss vuxna och beger oss ut på nåt av dem längre spåren med fika!

Imorgon blir det ett annat äventyr, vi tänkte ta oss till en flod här i närheten och promenera, det är med på topp 10 på saker att göra i Surrey.


Svartvit pga dålig kvalitet

Fina Jamie

Cykeltjejen

Knasungen

Skog

Magiskt

Mina tre fina

Älskade familj

Trött lillasyster men fin ändå

brorsorna

Alex

Inga kommentarer: