söndag, mars 08, 2015

Söndag = slödag?

Idag kör vi på hemmadag. Jag försökte slappa men det är heltiden något som måste fixas, nåt barn som behöver hjälp med något, hunden behöver ut eller hemmet städas... Jag städade igår och idag när jag vaknade så var det världens röra igen, till största delen pga att hunden biter sönder pinnar och kottar och det ligger småsaker överallt och sen sprider barnen disk och leksaker runt sig... Det känns så meningslöst, som att skotta i motvind... Så jag struntade i att städa idag, jag har sett på film med barnen, försökt läsa en bok och ligga på spikmattan för att återställa min rygg som är helt sned och ond sen en alltför trång natt i vår säng...
Men sen tog min rastlösa del i kroppen över, jag fixade mat och medans jag stod i köket så slängde jag ihop en deg till bröd och bakade en plåt kärleksmums också. Jag är inte så bra på att slappa  :) Men nu har vi fika och matbröd ett tag!
Pelle tog också tag i dagen efter att ha sett Vasaloppet och har rensat avlopp och är nu iväg och tvättar bilen! Barnen har varit ute och skaffat sig lite vänner i området och sen har dem under hot städat sitt rum :) Nu är det bara duschning av barn och byte av lakan i vår säng kvar, sen känner jag att jag har gjort mig förtjänt av kvällsvilan, och barnen också ;) Kanske lite kvällsfika med nybakt bröd och kärleksmums till efterrätt!


Crazy mama och Alex ser på film

Kärleksmums, glasyren blev knasig men smakade gott ändå

Lite svenskt lantbröd

Inga kommentarer: