lördag, mars 14, 2015

Plötsligt händer det, eller?

Jaha, igår så hängde jag med Louise och hennes vovve Foxie under dagen, vi var här hemma hos oss då jag hade två rörmokare här som försökte få ordning på stoppet. Resultatet? Es muy dificil... Alltså det är mycket svårt... Så inget resultat men ett löfte om att dem skulle komma tillbaka idag. Vilket dem faktiskt gjorde och dem fick bort stoppet, satte ihop rören igen och allt vart frid och fröjd! Jag storstädade hela köket och var mycket nöjd, tills vaktmästaren kom för en stund sen och berättade att det flödade in vatten hos grannen snett under oss... Det enda med vatten jag hade igång var tvättmaskinen som jag pausade, men sjön i grannens kök kvarstod så nu har dem pratat med hela huset och vi får inte använda vatten... Haha, oh the irony... Ett fel fixas och ett nytt uppstår, nu funkar allt hos oss men kanske har stoppet förflyttats neråt? Så all tvätt och disk jag hade tänkt få undan står fortfarande kvar i sina högar... Men köket är iaf rent ;)

Efter att barnen var hämtade i skolan igår så blev det simning, men Jamie är krasslig så vart bara Alex som simmade. Sen hämtade vi ren tvätt hemma hos Louise och körde hem för fredagsmys. Middag fick blir McDonalds då köket var en krigszon och sen for Pelle iväg till Gib för att fira en kompis födelsedag. Jag hade tänkt ha fredagsmys men barnen ville titta på sina plattor så jag kröp ner i sängen och såg på Arrow, en ny serie jag börjat kika på :)

Idag kör vi lugn hemmadag, utan vatten... Både Jamie och Alex är lite hängiga idag så lär inte hända så mycket mer. Jag inväntar att pappa Pelle som sov kvar i gib ska komma hem, är rädd han har fastnat i kön ut för han borde varit hemma redan. Men en bra fru reder sig själv ;)
Nu blir det mer Arrow för denna mamma och fru!

Hund play date med Louise

Slappande

Inga kommentarer: