onsdag, mars 11, 2015

Onsdag idag

Har ni nån aning om hur mycket jobb som krävs för att tömma en halvklar tvättmaskin på vatten och ta hand om den snuskiga tvätt man får ut? Nej? Well jag kan tala om för er att det är ett jäkligt jobb... Vi spenderade säkert en halvtimme med att bara tömma maskinen, Pelle tömde ut vatten och jag sprang fram och tillbaka till toaletten och tömde ut vattnet. En stor del av vattnet hamnade dessutom på golvet så när maskinen var tom så fick vi moppa golvet en bra stund... Idag har jag tagit tag i lakanen som låg i den, dem var fulla i smuts så jag gissar att delar av skiten från avloppet gått in i maskinen. Fick skölja av dem i badkaret innan jag hängde upp dem, riktigt äckligt...

Har städat resten av lägenheten idag och gått igenom barnens garderober. Faktum är att det inte är mycket som behövs inför sommaren, kanske ett gäng linnen till Jamie och eventuellt några t-shirtar och shorts till Mollan men i övrigt så verkar dem ha det dem behöver :) Det är både bra och tråkigt, men mest bra då jag ändå kommer behöva ägna mig åt att shoppa kläder åt mig själv och vi har ju inte obegränsat med pengar så då kan jag faktiskt prioriterat mig själv igen!

Nu ska jag gå ut med vovven och sedan hämta barnen, ska bli skoj med lite liv i huset igen.

Och förresten, arbetet med röret står still, har inte hört av vaktmästaren så jag kanske skulle ha väntat med att lovprisa honom ;)


Pelle tömmer tvättmaskinen...

Inga kommentarer: