torsdag, mars 19, 2015

Im back

Jo så att... När jag går in i en ny serie så försvinner jag från verkligheten... Hehe men nu är jag ikapp och väntar ivrigt på nästa vecka då nya avsnittet av Arrow kommer ut :) Tillsvidare tittar jag på systerserien Flash som inte fängslar mig riktigt lika mycket men som också är bra, men den är relativt ny så finns bara några avsnitt så snart får jag se ikapp andra serier eller skaffa mig ett liv ;) Men med sjuka barn som bara vill se på barnprogram så har det varit en bra sysselsättning med lite nya serier att kika på!

Nu är både Jamie och Mollie tillbaka i skolan och Alex, tja han har fortfarande en liten svinkoppa kvar och är förkyld så han är hemma med mig. Men det är inte som att han är dödligt sjuk, igår följde han med mig och handlade och idag var han ute och cyklade medan jag gick med knäpphunden. Måste säga att min trevliga hund förvandlas till ett riktigt knäppo när det regnar, det måste var nåt i luften som gör att hon helt tappar huvudet... SÅ nu längtar jag efter solen igen, mina händer är sönderslitna... Men som det ser ut så får vi ha detta skitväder resten av veckan tyvärr.

I övrigt inget nytt på kartan, mina planer att få börjat jobba skjuts ständigt på framtiden, lite pga min rädsla att påbörja det helt själv. Jag menar hade jag haft lite stake så hade jag dragit igång det här själv, men då jag vill ha lite hjälp av en vän i Gib så får jag avvakta tills jag kan åka dit och bli igång kickad...

Förresten har jag nämnt att vi planerar att flytta tillbaka till Gibraltar i höst?


Promenad och bus igår med Alex och Lucy

Inga kommentarer: