torsdag, mars 12, 2015

Fortfarande stopp

Jo jag lovprisade dem för tidigt, nu har jag suttit hemma i två dagar, fått ställa in saker för att rörmokare ska komma och så händer absolut inget alls. Jag hade ju tänkt mig en vända till Gib för att träffa J så jag kunde komma igång och jobba men ist så står jag här hemma och trampar på samma ställe... Idag har jag fått många olika bud, lånade tom ut nycklarna till vaktmästaren när jag åkte för o hämta barnen men först vid 18 när jag stod och lagade middag så kom han som vi väntat på... I tå minuter kikade han på grejerna och sen sa han att han kommer tillbaka imorgon klockan tio... Yeah right?! Det jobbigaste i det hela är faktiskt att inte kunna tvätta, vi är några stycken och tvätthögarna börjar svämma över... Men med lite tur är allt fixat imorgon kväll och maskinen kan få börja arbeta... Annars så har jag blivit lovad att få komma hem till familjen B och tvätta lite.

Förutom att vänta på rörmokaren så har jag bakat vaniljbullar, sett på Stargate-sluttampen på datorn och tränat lite med Lucy. Börjar tycka det är sjukt tråkigt att vara ensam hemma på dagarna, speciellt dem dagar då barnen slutar sent.

Har fantasishoppat på hm.se, hittade massa bra som jag hade behövt och velat ha men just nu finns det inte pengar till det så får vänta ett tag till... Om allt klaffar med Pelles nya uppdrag så kan jag shoppa nästa månad!


Min fina Lucy

Ljuvligt goda vaniljbullar

Inga kommentarer: