söndag, oktober 13, 2013

the Weekend

Vad hände? Är helgen över redan? Hur kan den vara det, började den inte precis?! Nå, vi har iaf haft en väldigt bra helg, även fast gårdagen påbörjades med 2½h kö ut ur Gib, men sen blev det naturreservatet med familjen Renner. Jag tog med kamera och stativ men varken jag eller barnen var riktigt på fotohumör (jag hade nackspärr) så blev inte så mycket bilder, men bjuder på dem få jag fick till det med!

Mollie jublande glad

Livet under en korkek

Busungen Leo

On a mission

Pelle klättrade i träd...

På vägen hem från naturreservatet stannade vi i Los Barrios och åt på Burger King och så sprang jag och Trine in i en megastor sportbutik där jag fick köpt mig två par casual tränings tigths, precis min stil och väl behövligt då 4 av mina byxor spruckit i grenen dem senaste veckorna...
Sen åkte vi alla hem till oss och tack och lov ingen kö in, puh! Vi la barnen och Pelle o Johan gick på kasinot medan jag och Trine snackade goja fram till sena natten. Praktiskt det där när dem sov över, man behövde inte bryta upp vid läggdax som man brukar behöva :)
Idag hängde vi med fam R fram till att vi skulle iväg till Viggo och Ines som fyllt/fyller år nu i oktober. Blev ett mysigt kalas med goda tilltugg och trevligt sällskap! Och sedan fick vi åka o handla, kylskåpet behövde fyllas på!

Imorgon blir det fullt hus då Viggo kommer hit redan på morgonen då hans familj ska iväg över dagen och behövde hjälp med lämning och hämtning i skolan. Så får lämna 3 blonda killar i skolan imorgon och hämta 4 pojkar klockan tre imorgon. Däremellan ska jag få besök av Anne och försöka hinna baka lite mer bröd. Busy day!

Inga kommentarer: