torsdag, oktober 10, 2013

Så trött så trött

Jag funderar hela tiden på vad jag ska skriva i bloggen men jag hinner inte riktigt med. Eller jag orkar inte med, jag är sjukligt trött hela tiden just nu och sover middag i stort sett varje dag. Det är mycket just nu, stress som jag försöker ignorera men som jag antar bubblar upp i trötthet ist. 

Men första veckan med Liam så här långt har gått bra. Han är en artig och trevlig pojke som underhåller både Jamie och Alex på eftermiddagarna. Dock blir det ju inte på samma sätt här hemma med en till här, jag menar man kan inte va lika avslappnad eller be ungarna försvinna en stund så man hinner andas ;) men det är kanske lika bra det!

Annars så börjar Alex gå tre långa dagar i veckan nästa vecka. Det är blandade känslor, skönt men Hur, alltså HUR blev han så stor?! Och är det verkligen bara en dryg vecka kvar tills han fyller 5?! Oh My god vad tiden går!

Förresten har hösten kommit även till Gib, lite mer blygsam dock. Men man behöver tjocktröja under delar av dagen nu. Personligen tycker jag att det är skönt och kan knappt vänta på att även långbyxor och jackor ska få plockas fram! Dock lär jag få vänta ett tag till skulle jag tro... Nåja fördelen är att vi kan vara ute mer och att vi kan ha ett oktoberkalas ute med grillning och allt!! Vilket vi planerar inför nästa helg för fina Alex. 

Annars? Träffade Anne igår vilket var supertrevligt! Hon lovade mig mer kläder åt Mollie så nu får jag väl inte ens köpa en jacka åt henne, vilket är bra rent ekonomiskt och jättesnällt av henne men å andra sidan tråkigt ;) Sprang på henne även idag när jag var på Morrisons med Kamila och hon sa att hon hittat massor av saker till Mollie. Bra med vänner med barn några storlekar över ens egna barn! Nå var väldigt trevligt även med Kamila idag, även fast vi bara körde mathandling och promenader ihop. Alltid kul att snacka lite skit medan man gör nytta!
Imorgon blir det antagligen dejt med Hanna och hennes barn, blir nog supertrevligt :)

Och så har jag planerat inför Pelles Big 30 och bestämt med T att i helgen ska hans fina present beställas på hennes kort så han inte vet vad det blir och så att den hinner komma hit i tid! Yay! 
Och så blir det naturreservatet med T, J och lille L på Lördag. Sen drar dem stor grabbarna till kasinot medan vi andra blir kvar här hemma hos oss där dem även kommer sova över så vi kan umgås på kvällen utan att behöva störa nåt barns nattsömn! Det ser vi fram emot! 

Och det var väl allt för denna gången, nu ska jag sova som en stock så jag är lite piggare imorgon!!!


Underhållningen här hemma på eftermiddagarna, wiiiii...

Bäddat ner dockan men vill ej vara med på foto

Mollie och jag hade lite tjejtid igår när killarna var ute och joggade. Vi klippte hennes lugg, tog ett mysigt bad ihop, fixade våra naglar och gjorde oss fina. Denna bild är från när vi kom upp ur badet!

Inga kommentarer: