tisdag, oktober 15, 2013

När saker inte går som man tänkt, volym 2

Imorgon kommer min kära mor och hennes fina man hit och gissa vad som händer?! Jo magsjukan är här, Jamie har spenderat kvällen med huvudet i en hink... Så mamma o Lasse fick bokat hotell för imorgon för att undvika smitta och vi får antagligen vänta ytterligare en dag på att träffa dem :( Så himla typiskt och så tråkigt! Pelle mår också kasst och jag har fått bytt ett antal blöjor på lillan så stora delar av familjen verkar va påverkad. Själv mår jag illa automatiskt när någon annan spyr så har lite svår o avgöra hur jag mår ;)

Men förutom avslutet på dagen så har jag haft en bra dag! Fick ett sms av Kamila imorse där hon frågade om jag skulle med henne till spanien och handla lite, det tackar man ju inte nej till så hängde med och fyllde på med lite av dem spanska grejerna jag saknat. Hon visade mig även färsk jäst så när jag kom hem så påbörjade jag storkbak! 2 sirapslimpor, en yoghurt limpa med frukt och nötter, chokladkakor och en snickerskaka fick jag fixat till! Lite inför kalaset och lite gott vardagsbröd!
Sen kom Trine hit och vi gick tillsammans och hämtade pojkarna i skolan och gick till parken där även Ida och lilla Alfie mötte upp. Spenderade en glad timme i parken i solen innan speltokiga pojkar tjatade sig hem ;) Fick med oss Trine och Leo hem och dem blev kvar på middag, även Johan kom på mat. Lyxig mat från pizza hut blev det! Supertrevligt som alltid med familjen Renner!

Morgondagens planer på att hälsa på Daniela i Estepona och sedan till flygplatsen har ju tyvärr fått ställas in så imorgon får jag tvätta och städa ut alla bakterier ist... Inte det roligaste men dock så nödvändigt så vi får ut detta hemska så vi kan ha kalas som planerat på både fredag och lördag!!!!


Inga kommentarer: