torsdag, oktober 24, 2013

Happy

Idag innebor det en glädje i min kropp, en glädje jag inte riktigt kan beskriva, jag vill dansa, hoppa, skrika, snurra! Det är mycket i vårat liv som inte riktigt går som vi vill men ändå så finns det så många anledningar till att vara glad! Idag gläds jag åt det faktumet att vi har en fantastisk familj som finns för oss, jag gläds åt all fina ord som Jamies fröken hade att säga åt honom och jag gläds åt det faktumet att min Iphone är vid liv igen!

Vi fick reda på för ett par dagar sen att Pelle behövde till Stockholm på ett möte nästa vecka, då föddes tanken att vi kanske kunde åka allihopa eftersom att barnen har lov från skolan. Men tja vi kom fram till att vi inte hade råd. Idag fick vi ett sms från mina fina svärföräldrar om att dem bidrar med pengar så vi kan åka. Så nu är biljetter bokade och på måndag åker vi till Stockholm för en vecka där! Yay! Det gör mig så glad, jag har varit lite deppig här ett tag och situationen har känts lite hopplös men nu fick jag något positivt att se fram emot, ett bryt i vardagen liksom och det gör mig ordentligt gott :)

Sen så var vi på kvartsamtal med Jamies fröken igår och hon hade så mycket fint att säga. Hon visste inte ens att han var svensk, så bra är vår son på engelska nu! Hon sa att han pratar bättre engelska än hälften av barnen i klassen! Hon sa att hon gärna hade haft 20st Jamie i klassen för att han är den perfekta eleven som alltid gör det han blir tillsagt, slutför sitt arbete, gör alltid sitt bästa och ställer aldrig till med nåt. Man växer ju en dm av att höra sådant! Han hade flest belönings klistermärken på deras schart på väggen och tja inga direkta problem! Så vi har två välartade söner som ligger i toppen av sina klasser, det måste ju betyda att vi gör något rätt?! Jag är så stolt!

Sen så fick jag tips om vad som kunde va fel med min telefon så nu fungerar den igen! Känns så himla bra!

Så jag mår bra trots andra motgångar, jag menar vad betyder pengar när man har allt annat?!

Inga kommentarer: