torsdag, maj 24, 2012

Torsdag

Idag har jag och barnen haft en lugn hemmadag förutom när vi var o hämtade Jamie o spenderade en timma på lekplatsen utanför hans skola. En lugn dag hemma innebär att jag fått städat och tvättat och sett lite på en ny tv-serie jag börjat se på, Once upon a time, riktigt jäkla bra :) Alex har lekt och Mollie har gnällt, ammat o sovit om vartannat. Mollie är riktigt gnällig dagtid numer, jäkligt jobbigt...
Var en timmas frid där på lekplatsen då samtliga barn var nöjda men sen skrek Mollie hela jäkla vägen hem :S Till middag bjöd jag på ugnspannkaka och för första gången i mitt liv har jag fått till en god, mättande och snygg ugnspannkaka! En hel plåt full blev det och den blev så fin! Knepet? delvis grovt mjöl i för mättnad och ett kryddmått bakpulver i för att hålla formen :)

Igår frågade Daniela mig vilken diet jag går på, hon tycker jag tappat så mycket i vikt... Har ju slarvat endel det sista o förstod inte riktigt vad hon menade :P Nå berättade att jag bar försöker dra ner på sötsakerna o inte går på någon diet. Har funkat förr o verkar ju funka nu med.
Inspirerad av hennes frågor o komplimanger så testa jag mina minsta jeans som innan inte suttit särskilt bra. Ja okej nån månad efter Mollie föddes kunde jag inte dra upp dem ens en gång... Ja och igår satt dem som en smäck! Fortfarande stora storlekar men det kryper neråt. Antar jag får gå och köpa ett par nya byxor som är lite för små för o få lite peppa att fortsätta krympa ;) Annars har jag ju spenderat pengarna på byxorna i onödan!

Nå, här kommer några bilder, as always!

Lilla grynet gungar :) And she likes it!

Vackra Jamie!
Lika som bär
Nappen är god ibland
   
Leker med bilar?!

Inga kommentarer: