onsdag, maj 30, 2012

Bvc och helgen

Idag är vi hemma. Häromdan mådde ju Jamie dåligt när han kom hem, sov igenom kvällen o vaknade runt 5 på morgonen o väckte Mollie. Nå det med Mollie är ju en annan historia, i vilket fall så trodde vi att han blivit sjuk men igår på morgonen var han pigg o ville absolut gå till skolan så det fick han ju. Igår kväll var han dock varm och imorse också så han fick vara hemma idag. Han är inte helt pigg men det är inte så att han ligger på soffan o gnyr, han bråkar precis som vanligt med sin lillebror, tjatar o gnatar... Just nu är han inte varm så han kan nog gå till skolan imorgon, hoppas det för det är rätt tråkigt o vara hemma... Ändå har vi inte varit hemma hela dagen, vi har varit till bvc med Mollie eftersom vi hade tid där. Mollie stackaren fick 3 sprutor, tack o lov var Trine med mig och gick in o höll henne när hon fick sprutorna. Dock var det vidrigt att stå ute i korridoren och höra hennes illvrål. Jag inser att det är för hennes bästa och att hon förmodligen redan glömt bort det hela, men jag mår så dåligt av det. Hjälper ju inte min sprutfobi o höra min bebis illvråla heller, även fast jag vet att det inte är så farligt. Men jag mår ändå dåligt av att vi bara tvingar på detta försvarslösa barn detta, hon kan inte säga nej eller vägra. Och det var inte ett stick, utan 3 efter varandra. Mammas lilla hjärta! Nåja, nu sa sköterskan att det var sista vaccinet på ett tag så det var ju skönt. Har en läkartid i september och så skulle jag återkomma för o väga o mäta henne och prata lite när hon börjat äta riktig mat...
Idag vägde hon 6415g och var 61,5 cm, hon är liten, under snittet, men hon följer sin kurva så det är ingen fara! Tänk att hon redan är 5 månader på fredag :O Tiden går för fort!!

Till helgen har vi hyrt bil, vi pratar även om o boka hotell och komma ifrån en liten stund. Man behöver ju en paus ibland, speciellt när man bor på ett sånt begränsat område som vi gör, är ett himla meck bara att promenera in i Spanien. Och utan bil är det ännu mer meck om man längre in i Spanien med tex bussen.
Nå helgen är iaf 4 dagars lång eftersom Gib är brittisk och Englands drottning nu suttit på tronen i 60år, inte mig emot. Men måndagkväll tänder scouterna därför brasor på stranden, och eftersom hela Pelles familj är scouter så vill även mina barn bli det. Pelles arbetskamrat är scoutledare och tyckte att om Jamie ska börja till hösten så borde han komma o träffa gänget, så vi kan bara vara bort tom måndag därför. Men det gör inte jättemycket för det betyder att vi har bil på tisdag och inte är långt borta i Spanien nån stans så då kan vi åka o shoppa. Pelle behöver nya kläder då hans gamla krympt(?) , eller hmm hur var det nu?! Nå lite nytt i nästa storlek för Mollie skulle inte heller skada plus att vi behöver storhandla stora tunga saker när vi ändå har bil. Ni vet, mjöl, cola, vatten osv...
Planen för måndag på dagen är dessutom att åka till Esteponas zoo :) Så då återstår hotell för lördag och söndag. Får se om det blir och isf var det blir. Blir det inte hotell blir det nog ändå dagsturer. Längtar till helgen nu!!

Inga kommentarer: