fredag, maj 25, 2012

Bra dag!

Idag har vi varit på lekgrupp. Först hämtade vi ett paket på posten och sen ville Alex till lekplatsen. Nästan framme vid lekplatsen ändrade han sig o ville på lekgrupp... Eftersom jag inte hade nåt emot lite vuxet sällskap så gick jag mot lekgruppen. Hade dock fått för mig det var torsdag så gick till fel lokal... Kom på mig själv när vi kom dit och så fick vi gå ett par km åt andra hållet... Nå kom iaf fram och vi hade det så himla bra! För en gångs skull gav Alex sig in leken och hade kul. Mollie satt i en hmm typ gåstol och var supernöjd. Och jag kände flera mammor där så hade trevligt :) Alex var nöjd hela tiden och inget gnäll, inga småutbrott över allt som gått fel idag! Så vi hade det riktigt bra :)
Efteråt gick vi mot morrisons o hittade en lekplats vi inte besökt innan på vägen. Blev givetvis ett stopp där innan vi gick o handlade.
Efter affären gick vi hem o käka lite. Alex och Mollie somna båda två så fick packa in dem i dubbelvagnen när ja skulle hämta Jamie. Fick lite kvalitetstid med J då vi gick till casemates o köpte milkshake o J fick göra bautastora såpbubblor med en man som stod där och gjorde det. Där vaknade resten av gänget.
Vi gick hem och här är vi nu. Pelle har kommit hem och han hade vart till doktorn, bronkit o lite feber har han dragit på sig... Men grillkväll är planerad så han får pilla i sig en Alvedon o ta det lugnt.
Supermysig dag så här långt iaf :)

Bilder utan inbördes ordning...

Inga kommentarer: