måndag, maj 21, 2012

Hemmadag

Idag blir det en hemmadag. Alex är trött o hängig, eventuellt har han feber också då han är varm o bryter ihop för minsta lilla... Men just nu sitter han nöjd o pysslarJag är trött och det är mycket här hemma som behöver fixas med efter en dryg vecka med gäster. För idag har svärföräldrarna åkt hem till Sverige. Dem lämnade en massa tvätt efter sig, lakan, handdukar och poolutrustning plus att jag bytte lakan i våra sängar o kastade övriga handdukar i tvätt så fick ett berg med tvätt... Sen var det ju inte precis tomt i tvättkorgarna heller, så nu har jag lite o göra...
Har även hunnit med o damma och Alex ville dammsuga, jag har flyttat om kläder i barnens garderober då det är ologiskt att Jamie som är störst o därmed har störst kläder har minsta byrån med minst lådor. Så Mollie fick den byrån o Jamie hennes garderob. Nå ni bryr er väl egentligen inte iaf :)

Delar av dagens tvättberg...


Det har varit mkt förändring här på sista tiden. Minns ni listan med saker jag ville köpa hit? Nu är det mesta inköpt, trodde inte det skulle gå på ett par veckor. Nu har garabbarna sin våningssäng, vi har 2 solstolar på balkongen och nytt bord kommer och nya stolar finns på balkongen!
Sen har dessutom Alex blivit helt blöjfri, i en veckas tid nu har han sovit utan blöja utan en enda olycka i sängen! Stolt jag blir över min lilla kille!
Och nu när ingen av grabbarna behöver somna i vårt rum så kan Mollie börja sova i sin säng. Testade nu idag o lägga henne i sin säng, det funkar väldigt sällan men idag gick det. Nu blir det nya kvällsrutinen att stoppa henne i sin säng ist för vagnen! Allt faller på plats och som Pelle sa igår, den här lägenheten blir mer och mer våran! Nå 2 av 3 av sängarna som står här nu är våra, barnens sängar :) Tvn i grabbarnas rum står nu i rätt ände och går därför att använda så nu kan Alex se på barnprogram där ist och det är mer plats så han kan leka där inne.
Im Happy :)


Mollie sover i sin säng!


Pysselkillen


Inga kommentarer: