fredag, maj 18, 2012

Living a dream

Idag har jag haft en soft dag som mammaledig i Gibraltar. En lite försmak på hur hösten kommer bli då Alex börjar i nursery i Jamies skola. Ja för vi har fått det bekräftat nu att han har fått en plats!
Idag har farmor och farfar tagit med sig grabbarna till stranden och jag o Mollsan har varit hemma. Sandrstrand och liten bebis går inte helt ihop i min värld, för mkt sandoch för lite skugga så nej tack till det! Istället har jag varit hemma o tagit emot leveransen från Ikea, påbörjat bygget av sängen och sedan umgåtts med Trine. Strandfararna kom hem tills det var dags för simskola och då följde vi med dem dit så jag fick visat farmor som Alex ville ha med sig idag och sedan gick vi övriga tillbaka till Ocean Village för fika. Hur härligt som helst o sitta på fresco o bara ta det lugnt. Stor skillnad på o ha med sig Jamie o Mollie ist för Alex o Mollie. Jamie ger man bara min mobil så sitter han tyst o nöjd en timma utan problem medan Alex är det ett himlans tjat o gnäll på. Skadar ju inte o ha med en farfar + Trine o Leo. När Farmor och Alex kom från simskolan så ville dem också fika o när dem var klara ville givetvis grabbsen o farmor o farfar gå till poolen. Så jag släppte in dem o sen gick ja o Trine på stan. Nå vi gick in i en butik o köpte ett solskydd till vagnen o sedan hamnade vi på ett nytt fik... Nå jag drack faktiskt bara vatten men bebisarna var hungriga så det fick bli paus där.
Vid 19 mötte jag övriga familjen inklusive Pelle hemma innan vi gick ut och åt en god middag. En superfin Fredag som avslutades med sängbygge så nu sover farmor o farfar i våningssängen :) Ska strax krypa ner i min säng jag med. Imorgon blir det babysim, lunch och delfinsafari!







Inga kommentarer: