onsdag, maj 02, 2012

Fullbokad dag

Idag mötte vi Trine utanför ICC för att gå till BVC, jag har ju sprutfobi och det var dags för Mollies andra vända av vaccin så Trine följde med och tog Mollie när det var dags för sprutor... Det gick bra men hon blev såklart ledsen, är ju inte skönt o få sprutor precis.. Nåja vi överlevde båda två! Hon blev även vägd och vägde idag 5,8kg. Prinsessan börjar bli stor, snart dubblat sin vikt :)
Efter BVC gick vi o mötte Annika utanför hennes jobb och käkade en tidig lunch, trevligt värre :)
Efter det gick vi hem till Trine en stund för o amma och hon erbjöd sig att passa mina barn så jag kunde springa till affärn då dem bor rätt nära. Jag behövde nämligen handla oavsett och det är typ 100 gånger lättare utan barn. Så jag sprang bort till morrisons o kom därifrån med 3 kassar, fick ställa kylvarorna o Trines kyl för vi skulle på amningsgrupp. Var inte så många på amningsgruppen så var riktigt trevligt, alla satt o snackade och barnen lekte o bebisarna ammade ;) Innan gruppen var slut fick jag gå o hämta Jamie så efter att ha varit vid skolan fick jag gå tillbaka för att hämta minas matvaror. Ett jäkla spring men det gick bra :)
Sen var det bara o gå hem o sätta igång med middagen. Och efter maten var skype med mamma, så skönt o prata lite med henne igen!
Nu är Pelle på jobbet o jobbar igen för att kunna ta ut eftermiddagen ledig på fredag. På Fredag ska Alex även få börja i simskola, han är sååå stolt :)
O så kommer Johannes och Maja imorgon framåt kvällningen, ska bli himla kul o få hit dem!
Nu har jag försökt få ihop detta inlägg ett tag så jag ger upp, bjussar som vanligt på ett par bilder, fast inte från idag :)


Spelar Wii

Lite Upprörd

Att en unge som varit så lik mig plötsligt kan bli så lik sin fars familj...

Och missa inte Pelles blogg http://wolfmarketing.se/ :)

Inga kommentarer: