lördag, juni 05, 2010

Vi tar en paus. Gabbe och Alex sover, Jamie och Tuva leker och jag sitter här för att undvika o somna även jag :) Det är en härlig dag som till en början har spenderats på Nordens Ark. Alla djuren var inte så samarbetsvilliga men vi fick sett både vargar o tigrar + massa andra djur så vi är väl rätt nöjda :) Det tråkiga var att dem hade stängt fiket vid vargarna så vi var tvungna o gå hela varvet innan vi fick mat. Blev lite gnälliga o tjatiga barn men det gick fint. Tur med vädret har vi haft också, ganska lagom varmt! När vi åkte hem somnade grabbarna så vi andra spelade lite fotboll, det var så skoj! Älskar o spela boll, synd att vi aldrig gör det annars.

Igår så hann jag knappt med o jobba för först var det tandläkaren med Jamie, som gick bra, ingen fara med tanden. Sen så for jag hem men var tvungen att äta lite lunch och dammsuga. Men hade kemtvätt o hämta så jag fick fara till Brastad för o hinna med det, träffa Emma lite men hon hade sina systrar där och dem skulle äta och jag behövde handla åt mormor så blev inte så mycket.
Vid två hämtade jag grabbarna och vi åkte direkt hem till mormor. Blev en mysig eftermiddag hos mormor med middag och en äppelpaj som jag hann med o baka nån gång under dagen :P
När vi precis kommit hem från mormor och jag höll på o lasta in ungarna i sängarna så ringde Emma och undrade om hon fick komma förbi. Självklart fick hon det så vid nio kom hon och blev kvar till midnatt, väldigt trevligt!

Inga kommentarer: