måndag, juni 28, 2010

tiden springer förbi

Så var vi hemma efter en helg iväg igen. Har fått träffat hela familjen igår på Tuvas 9års kalas så nu känner jag att det räcker med föräldrar för en stund. Ska faktiskt bli väldigt skönt att få vara hemma nu en stund! Ja för jag o barnen kommer vara hemma närmsta 1½ veckan. Pelle ska iväg till helgen igen, den stackarn far runt hela tiden...
Min närmsta vecka är väldigt oplanerad så här långt, jag hoppas på o träffa Emma någon dag nu men i övrigt verkar jag mest bli hemmavid. Eller tja, jag o Pelle pratade om att åka till Ikea, dem har rea så man kan köpa hyllor för 19kr, inte snygga hyllor men perfekta hyllor för o ha i källare och garage. Skulle då inte skada att kunna bygga på höjden! Sen tycker jag att det börjar bli dax för Alex att snart byta säng och dem hade rea på sängar också :) Men har just betalt räkningarna och som det känns nu borde vi kanske inte köpa grejer ens på rea. Det kommer komma in mer pengar under juli men just nu är svängutrymmet rätt litet. Semestrar kostar pengar, tyvärr gör hus, bil och andra räkningar det också... Men det är skönt o veta att pengar kommer att komma in!

Jag har kommit fram till att innan mitten på augusti så har jag inte en ledig helg förutom den som kommer och då är Pelle inte hemma :P Så sommaren kommer gå i ett.
För nästa helg den 9-11 juli åker jag till belgien, helgen där efter ska jag till stenungsund för tjejhelg, sen mitt i veckan efter det åker ja till västerås och sedan vidare mot sthlm helgen därpå. helgen efter det är det bröllop och sedan är det scoutkläger hela veckandärpå. Och så är det vår bröllopsdag, sen är det EN helg ledig och sedan så fyller jag år och ska ha fest och vet ni vad, helgen efter det är sista i augusti och sen är ju sommaren typ slut. Say what?! Ja tiden springer verkligen ifrån oss! Jag tyckte precis det var februari och jag opererades och nu är snart sommaren slut. Innan jag vet ordet av fyller Alex 2 år och sedan är det jul och sen så fyller Jamie 4... Hjälp!
Är det ett tecken på att man börjar bli gammal? När man märker hur snabbt tiden går?

Inga kommentarer: