fredag, juni 18, 2010

I sthlm sista veckan

Ja det var ett tag sen nu. Har haft semester ur alla aspekter, ja förutom i onsdags då vi var på affärsmöten, men vad jag menar är att jag haft semester även från datorn. Mestadels för att Pelle glömde 3-nätet hemma så vi har bara kunnat koppla upp oss via hans mobil och det vet jag inte hur man gör... Sen har jag läst en sån bra bok att minsta lediga stund så har jag läst den. Idag läste jag ur boken och nu sitter jag här ;) Men är själv inne i Sköndal ikväll för att åka in till stan imorn för o träffa en kompis. Och är lättare o sitta på datorn här än på våran lilla 10tums laptop.

Så vad har hänt sista dagarna?
I måndags åkte vi ut till Ingarö, klippte gräset där som var en halvmeter högt. Myste under dagen och vid sex-tiden kom Thomas och Fredrika. Väldigt mysigt att träffa dem, vi åt piza och umgicks, alltid lika trevligt!
I tisdags hmm sov vi länge, sjösatte en båt och tjaaa det hände inte så jättemycket spännande. Eller jo det gjorde det visst. Anders och David kom ut och hälsade 2, kul o träffa dem, speciellt David som varit ett år i Australien.
I onsdags hade vi affärsmöten, 2 rätt långa men givande möten. Skulle haft ett till men blev inställt. Jag gick lite i affärer medan Pelle snackade en väldans massa i telefon. Sen åkte vi tillbaka ut.
I går så var vi på utflykt, Jamie paddlade kajak med farmor och farfar, jag Pelle o Alex rodde över till andra sidan sundet och promenerade till utmärkt picknick plats. Var väldigt mysigt! Smörgåsar och yoghurt ute på en klippa ♥ Annars igår så blev det handling o sedan grillat på verandan. Så mysig dag, sommar på alla sätt för mig!

Idag har jag mest läst måste jag erkänna. Var uppe med Alex imorse och då sov alla andra så för att inte störa gav vi oss ut på äventyr. tog med hunden o promenerade en bit. Kom inte så långt men det var mysigt ♥ När vi kom tillbaka såg Alex grannens fina lekplats så vi lånade den en stund tils vi insåg att dem andra hade vaknat till liv. Vid halv fem åkte Pelle, jag o Alex till sköndal. Behövde välja lite grejer som vi eventuellt får då Pelles morföräldrar flyttar i september. Blev fika där o lite snack. Sen åkte vi till Heron city så Pelle fick kollat på datorn (han får välja en ny som nya jobbet betalar) och så fick jag köpt en prsent också. Kikar endel på nya mobiler till mig då min gamla buggar. Men hittar ingen som känns helt hundra för mig. Men blir nog SE Satio, najs kamera och telefon. Men inget beslut är fattat.

På söndag blir det hemfärd och även fast det är gott det så känns det knappt som vi hunnit med ingarö. Tur det blir en vecka till ute på ingarö i sommar!

Tyckte precis sommaren började men känns som att den redan håller på o springa ifrån mig... Inte många helger lediga nu innan mitten på Augusti :O En helg har vi mitt i juli kvar annars är det alltid nåt.
Sen i Augusti hoppas jag på o kunna ha en fest, 25års fest :) 21 augusti siktar jag på så alla som vill komma kan väl boka in den helgen redan nu! Tänkte göra det till en fönstermålarfest, det enda jag önskar mig är att alla hjälper till och målar våra fönster! Sen bjuder jag på mat och så!
Låter väl bra?

1 kommentar: