måndag, juni 14, 2010

sista dagarna

Blogger har lagt till en ny funktion som ni ser :) Kan ju inte låta bli att pilla, inte ens när jag är ute på vift.

Vi har det bra här i sthlm. Annas fest var väldigt lyckad! Fast när dem körde hem grejerna i bilen så ställde dem in disk i vår bil, allt porslin har hyrts och lämnas tillbaka smutsigt... Någon smart människa hade inte hällt ut kaffeslattarna så vi fick kaffe i baksätet så nu luktar bilen kaffesump... I övrigt var allt med festen bra och trevligt!

I Lördags var jag bakis illamående trots måttligt alkoholintag, ett sätt att märka att åren går... sov bort halva dagen gjorde vi alla. Vid tre åkte Pelle och jag in till stan för att gå på gröna lund med en pokerkompis till Pelle och hans vänner då dem firade hans 30årsdag. Det var inte särskilt kul och efter en tråkig 5-kamp där mitt lag kom överlägset sist så bestämde jag o Pelle oss för att inte fortsätta ihop med det gänget... Ingen talade med oss eller var ens särskilt trevliga när vi talade med dem. Pelle kände ett par av dem och dem var okej men resten av gänget var inte så skoj. En tjej i mitt lag fuskade hela tiden och ändå kom vi långt efter dem andra lagen... Nä en sak ajg kommit fram till under dem senaste dagarna är att jag gillar Stockholm men jag ogillar stockholmare. Ja inte alla men dem allra flest jag har stött på är dryga och ovilliga att lära känna en.
Så Pelle och jag var kvar en stund på grönan efter att dem andra åkt vidare och spelade lite, åkte ett par attraktioner innan vi också begav oss in till stan. Vi bestämde oss för att gå på bio så vi bokade biljetter och åt sedan på en restaurang vägg i vägg med bion. Väldigt mysigt vart det! Och filmen, A-team, var över förväntan! Vi har sett mycket på gamla serien A-team så vi var väl rätt skeptiska till en remake men dem hade gjort det riktigt bra och halva filmen satt man och skrattade högt så jag kan faktiskt rekommendera den! Vet dock inte om den var så kul för att man faktiskt sett serien eller för att det bara var bra humor helt enkelt.

Igår Söndag så begav vi oss iväg till en skog vid en sjö där vi promenerade bland myggen. Det var vackert och trevligt. Efteråt gick vi på ett café beläget i en torpstuga. Vädret var typisk svensk sommar, ibland var himlen blå för att i nästa stund bara öppna sig...
Hemma igen blev det handling för mig och Pelle och sedan mysig grillmiddag då alla 3 bröder var på plats. Väldigt trevligt!

Idag är det måndag och ingarö hägrar! Jag ser fram emot en vecka i lugnet även fast det högst sannolikt blir ett par vändor in mot stan. Har en del jobbmöten att klara av och vänner att träffa.

Ja förresten så har Pelle fått ett jobb. Fast lön med tillgång till bonus, 80% av tiden lägger han hemifrån! Det känns väldigt bra! EN affärskontakt till Pelle ringde honom i förra veckan, i torsdags tror jag, det slutade med en intervju i fredags och erbjudande om jobb igår. Snabba bud mellerud! Kontakter är bra att ha. Så sjukt, detta var inget jobb han sökte, inget vi hann drömma och planera inför men nu har han det och det har väl kanske inte riktigt gått in. Dubbel inkomst kommer inte sitta fel! Kanske vi kan dränera och göra om hallen i år trots allt! Men vi ska försöka o inte springa iväg i utgifter igen bara för det. Men jag skulle inte bli förvånad om vi snart sitter på ett charterplan, skulle vara så typiskt oss!

1 kommentar:

Pernilla sa...

va härligt att han fått jobb ;) det är klart att det kliar i fingrarna när man har mycke pengar :P kram