tisdag, juni 08, 2010

A dream comming true?

Nu är vi i sthlm efter en sen biltur upp hit igår. Det har hänt mycket sen sist. Jag tror att jag är på väg in i mitt livs äventyr!
Grannen kom med en idé, den andra grannens hus är till salu och Jan hade fått en idé om att köpa det och öppna café där och frågade om vi var intresserade. Tankarna började spinna runt runt och jag som alltid drömt om o öppna ett B&B har väl utvecklat idén lite om övernattningsrum på övervåningen. Vi tände till och nu pratas det med banker och lite alla möjliga ställen... Det känns overkligt, min dröm som har känts så långt borta kanske kan bli verklighet! Men vem vet, huset kanske blir sålt idag... Men Jan ska gå över o tala med ägaren, hoppas hon skulle gilla tanken! Och vem vet vad Banken säger...

Annars har här inte hänt så mycket dramatiskt. Åkte till mamma och Lasse på eftermiddagen på söndagen, åt middag och sedan lämnade jag barnen där medan jag hämtade Pelle.
Igår gick hela dan ut på att förbereda för att åka till stora staden. Klippte gräset, packade, plockade hemma osv. Var på sjukgymnastik också. Vid sju på kvällen kom vi oss iväg och ungarna sov stora delar av vägen vilket var tanken. Resan gick bra.

3 kommentarer:

Fredrika sa...

Woohhooo! Lycka till. Håller tummarna! Kram

bluerain sa...

Underbar idé! Vad kul! Jag lovar att komma dit! :D

Millan sa...

Lycka till!! Hoppas att drömmen blir sann! Kram