torsdag, juni 03, 2010

Down hills today

Förstår inte att jag är så omotiverad. Ja till o jobba då, jag har massa jobb som jag faktiskt tycker är skoj men jag skulle helst bara gå o lägga mig och dra täcket över huvudet...
Jag är faktiskt rätt omotiverad till det mesta nu, känns som jag är på väg in i en depression... Brukar ju bli lite hängig när Pelle far iväg. Det är som om han var mitt lyckopiller. Låter som jag är sjukt beroende av honom iaf. Jag som alltid varit en ensamvarg, helt plötsligt blir jag deprimerad efter ett dygn ensam hemma. Och jag är ju inte ens ensam, ungarna och djuren är ju här... Ja jag vet inte...
Funderar på o städa men orkar inte, funderar på o jobba men jag har noll inspiration, funderar på o lägga mig men pallar inte att gå upp till sängen... Så därför sitter jag här och öser skit.

Händer inget spännande alls idag. Ska leta upp lilla barnpoolen och pumpen för jag lovade Jamie att dem kunde få bada i den idag om det var varmt nog. Det blåser visserligen idag men det vore nog en skön grej för dem o göra och så kan jag beskära lite buskar undertiden... men vem vet vad som blåser in under dagen, kanske blir regn eller nåt. Im just a ray of sunshine today!

Vägde mig och grabbarna i morse. Vi hade alla 3 gått upp 2 kg vardera så man kan ju undra vad vi har ätit?! Nä jag tror nog det är nåt vajsing med vågen. Visst att jag kanske had ekunnat gå upp 2 kg på dessa 2 veckor men att Jamie och Alex skulle ha gått upp så mycket är helt vansinnigt!
Ska kolla vikten på wii imorn. Men det blev ju ett wake up call iaf, tror itne jag kommer slavar idag iaf :) Ska lägga bort allt gott vi har i skåpen så är frestelsen lite mindre också. Alltid nån motivation som stigit. Önskar bara jag hade energi nog att träna också. Men ska nog övertala cykeln sen ;)

Inga kommentarer: