torsdag, juni 10, 2010

Lever livet

Sitter i skuggan för solen är ju nästan för varm, Alex sover och Jamie leker med bilar på trappan. Livet kunde vara sämre!
Har inte hört så mycket mer om huset, inväntar vad banken har o säga. Är lite rädd för att ta på mig mer lån utan att kunna dra in någon vinst förrän troligen nästa år. Men tanken är att renovera och rusta upp så mycket som möjligt själva, ist för byta kök så kan man måla och fräscha upp. På det viset behöver lånen inte bli för höga och risken är så liten som möjligt. Jag menar går det åt pipan så kan man ju sälja huset som bostadshus igen, troligen få igen dem pengar som man lagt på o måla osv. Möbler och sånt är ändå tanken o köpa begagnat eftersom vi vill ha en känsla av gameldags på vårt B&B. Pelle och jag har pratat så mycket om det och det låter så fantastiskt kul hela grejen. Renoverande, inredande och själva drivandet av café och B&B! Men hur det blir kan bara framtiden utvisa.

Igår så disputerade min svärmor, alltså fick graden doktor. Mycket förvirrande att doktorera inom medicin utan att bli doktor som i läkare :P Hon är alltså sjuksköterska men forskningsdoktor eller hur man säger. Var kanske inte den roligaste dagen i mitt liv men det var viktigt för henne att vi var där så därför var vi där. Jag fick ta hand om barnen och dem orkade ju att vara med inne på föredrag o opponering i kanske fem minuter... Sen fick vi bränna 2 timmar i uppsala. Blev till o gå lite i affärer men killarna tycker inte det är så skoj.
Efter det så var det lite mingel och sedan middag för ett begränsat antal gäster. Alex var gnällig och superspeedad om vart annat... ganska jobbigt. Nu har han dessutom blivit mammig också...

Idag har jag testat mina nya skor som jag fick köpt i tisdags, dyra adidas skor, men förhoppningsvis ska mina fötter inte få så ont i framtiden! Blev inte jogging idag men promenad. Mysigt var det. Efter promenaden så var vi all hungriga så johan lagade mat och oj vad mycket vi alla åt! Nu är Anna och Johan iväg och fixar inför festen imorgon och jaaa jag njuter av livet!

Imorgon är det då fest för Anna som disputerat och fyllt 50 så hela dagen är nog rätt fokuserad på det.
Lördag kanske jag går på stan med mamma och Lasse som kommer hit för Annas fest, på kvällen är jag o Pelle bjudna på 30års fest på grönan till nån kompis till Pelle så då hoppas jag på fint väder och många karuseller!

Datorn hamnar lite i skymundan här men jag ska försöka blogga ibland! Hare fint!

Inga kommentarer: