lördag, januari 03, 2009

Nytt år, nya vanor!

Jahapp så var det 2009, tiden går undan! Kan inte fatta att om bara 3 veckor så blir min stora prins 2 år! Vart har dem åren tagit vägen?! Nu har jag två små vackra prinsar och därför i stort behov av nya vanor! Enl. Bmi så har jag 20kg att gå ner för o bli normalviktig, vilket jag tycker är lite mkt ändå men jag innser ju att jag behöver ner. Målvikten är väl snarare 15kg men just nu har jag ett delmål på 10kg på 6mån, alltså till juni. Sen hoppas jag kunna ta ytterligare 5kg innan bröllopet i augusti. Men får väl vara realistisk o inte hoppas för mkt på dem sista kilona. Iaf så startade jag lite smått redan på juldagen med träning på vårt Wii fit, verkligen perfekt träning på den. Känner mig super duktig då man hela tiden blir peppad o sen väger man sig varje dag så man tävlar emot sig själv. Har sedan nyårsafton tränat över en timma varje dag sammanlagt, fast inte allt på Wii:et.
Jag har lagt om kosten till någorlunda hälsosamt och slutat med sötsaker. Sen promenerar jag och cyklar plus kör pass på vår crosstrainer. Ska även börja på vattengympa är det tänkt!
Är peppad till 100% då det redan gett lite resultat o jag gått ner 2kg :D

Nyår firade vi med Marri, Max, Rosa, Hasse hemma hos Carl o Vicky o Maxim.
Var en mycket trevlig kväll med 3 rätters middag, spel o mkt skitsnack :) Tror alla hade roligt!
Ett bra sätt att välkommna ett nytt år. Både Jamie o Alex somnade runt nio tiden, Maxim kunde däremot inte sova, fastän han var så trött att han inte kunde gå rakt :) Det var helt enkelt för spännande! Jag var svintrött hela kvällen o vart nog lite gnällig, men är inte van o vara uppe så sent längre. Vid tre gick vi hem till oss igen där gänget skulle sova. Vid halvfem tror jag alla sov men låg o snackade ett tag.
Nyårsdagen var alla rätt sega men tror inte nån var så där jätte bakis, slappade hemma hos oss, åt pizza o vid 19 tiden åkte dem hem.

Den närmsta tiden är inte mycket inplanerat, jag hade hoppats på en vända på mellandagsrean o gärna till Ikea då vi behöver köpa nytt porslin. Har inga assietter och typ 4 djupa tallrikar... Ja det är klart vi kan ta fram o använda finporslinet men tror inte det pallar att bli tvättat i diskmaskinen varje dagen så behöver en ny servis. Dem tallrikarna vi har nu är ändå sedan Pelle o Malins tid vilket känns lite lagom halvkul för mig. Hade min fina blåa servis med 6 av varje sort innan också men nu så har den fått flytta till kontoret...
Vi får se om vi kommer oss iväg, pratade om Onsdag iaf.

Idag verkar båda våra småkillar vara trötta, Jamie sov middag i säkert 1½ timma sen vaknade han o kom ner till mig men somnade om i soffan o har sovit där i säkert 1-1½ timma till. O Alex sover o gnäller till o från, verkar ha ont i magen men är skittrött. Så dagen kommer fortsätta vara lugn, blir carbonara till middag när Pelle dimper hem från jobbet o sen bara mys! Hoppas jag!

Inga kommentarer: