söndag, januari 25, 2009

Jamie 2 år!

Idag fylller min stora lilla kille 2 år! otroligt vad tiden går! För 2 år sen vid den här tiden så kunde jag inte tro det var sant, jag hade fått en liten liten pojke! Adrenalinet pumpade i kroppen o jag var så stolt över vad jag hade åstakommit. Idag tittar jag på min pojk om än ännu stoltare, han är en vacker o välmående 2åring! En snäll kille som älskar sin lillebror. Det finns inte ord i världen för o beskriva hur mycket man älskar sina barn eller hur stolt man är över dem, det måste upplevas. Men Jamie och Alexander är det bästa som har hänt mig och att ha fått vara mamma i 2år är en gåva, den bästa jag någonsin fått!

Dagen idag började redan strax efter 6 vilket jag kanske inte var allt för glad över men... jag o Jamie gick ner o inte långt senare kom även Tuva ner. Vi såg på tv ett par timmar innan vi åt frukost. Vid tio väckte vi gabbe o Pelle som hade spelat poker halva natten.
Vi fixade pannkakor till lunch, fast Jamie vägrade äta några...
Sen grejade jag, fick lov att både dammsuga o skura nedervåningen igen för Jamie hade spillt både kex och juice på golvet under gårdagen då vi myste med Gabbe o Tuva.
Vid tre började kalaset och vi blev några stycken! Jamie fick massor av fina presenter. En cynt från Gabbe m familj som verkligen var poppis hos alla barn :) han fick även endel kläder, en saccosäck, böcker o filmer (från oss), duplo, köksgrejer till leksaksköket och lite mer smått o gott.
Min mintkladdkaka som jag bakat under förmiddagen blev en hit, alla berömde den o alltihop tog slut! Även tårtan gick hem men det var inte så förvånande, den är ju gjord av ett proffs :)
Vid fem halv sex gick alla hem men det var lagom för barnen var trötta o jag hade fått nog som värdinna. Städade undan, går rätt fort när man har stor diskmaskin :D All disk fick plats, alltid annars har vi fått köra 2-3 vändor med lilla diskmaskinen. Om nån för övrigt är intresserad av o köpa en bänkdiskmaskin så säg till, vi har en över.
Sen var det bara o lägga Jamie, han var helt slut. Men tror han hade en himla bra födelsedag. Jag har iaf haft en bra dag!

Inga kommentarer: