lördag, januari 24, 2009

Lördagmorgon

Tänk att få möjlighet att få sitta här på morgonkvisten fastän jag har båda barnen själv, och ja då är jag faktiskt vid dataskrivbordet och inte inne vardagsrummet med datorn i knät :) Jamie sitter vid sitt lilla skrivbord o pillar med tomma smyckesaskar som jag sorterat ut, han tycker det är jätteroligt :) Alex sitter o sover i sin babysitter så jag passar på o skriva några rader! Har även sorterat ut endel smycket som kanske inte är så jätteroliga för en vuxen men desto roligare för ett barn. Tänkte höra med Tuva idag när hon o Gabbe kommer hit ifall hon vill ha smyckena.

Igår fick jag städat hela huset, ja Pelle hjälpte tom till med övervåningen! O så var vi hos frisören, så alla utom Alex är nyklippta men syns inte direkt på mig då jag bara toppad håret :)
Sen var jag iväg o simmade med Emma, plaskade runt i vattnet i ca 40min o sen bastade vi :) Var väldigt härligt att komma iväg hemifrån o umgås med en kompis utan att ha barnen med!

Satt o slog in Jamies paket imorn, det blev ju endel... Får nog försöka lugna ner mig med o köpa grejer till barnen annars kommer dem bli extreeeeemt bortskämda :D Och då kan jag berätta att endast en sak är köpt efter jul, alla dem andra grejerna var köpta o tänka att bli julklappar! Men hade alldeles för mkt till jul så la undan hälften! Men det är så kul o köpa till barnen, speciellt Jamie då man hela tiden hittar saker o tänker "den här skulle Jamie älska".

Snart dax att väcka Pelle, för vi måste gå o hämta jamies tårta :) Fast regnar så tror Pelle får gå själv ;)

Inga kommentarer: