onsdag, januari 14, 2009

sjuka igen...

Ja tiden rullar på, vi har haft sjuka barn igen, eller tja Alex är fortfarande förskyld o Jamie är sjuk igen. Eller Jamie var sjuk. Vet inte riktigt vad det är med honom, han mådde bra hela måndagen o det gick bra o lägga honom osv men mitt i natten vaknade han med panik, fick komma in till oss o sen skrek han i panik var 15onde minut o vart brännhet. Hela gårdagen var han däckad i hög feber men på kvällen vart han helt plötslig feberfri o idag har han varit som vanligt... men inte får han gå till dagis för man måste vara feberfri en dag innan. Så idag ahr jag varit hemma med båda barnen själv medan Pelle jobbat, det har gått bra. Tog en stund o få Jamie o somna men sen sov han 2 timmar o Alex somnade precis efter så jag hann träna i 40min o duscha och dessutom få lite egentid. Hela dagen har jag sett på prison break, mkt roligare än teletubbies :D Jamie var lite sur i början men han hade sett på tubbies filmen 2 gånger med Pelle imorse så jag tyckte att det räckte. Och jag behövde nåt som drog bort mig från trisstessen i att sitta med ett barn i famnen o läsa bok eller bygga duplo med den andra en hel dag... Har sett ett par avsnitt ikväll också men nu måste jag vänta på att få hem resten... borde vara klart imorn. *hoppas* Det är extremt spännande hela tiden! Det är en tv-serie för er som tex Pelles morfar som inte vet ;)

Imorse när jag vägde in mig hade jag gått upp 1.2kg, halvkul... men sen efter att jag tränat vid lunchtid så vägde jag in mig o då hade jag tappat 0.7 av dem så är fortfarande dryga 3kg ner. Fast pendlar som vanligt.
Igår orkade jag inte träna då jag fått sovit dåligt på natten då jamie skrek plus var hemma ensam med sjuka barn. plus att vi åt kinamat till middag o lite choklad för o hålla oss vakna tills båda barnen somnat. Var galet trötta. Men antar att en sån diet påverkar vikten :)
Ja jag är fixerad, men hur ska jag annars kunna gå ner i vikt?! motivationen är fortfarande på topp!

Till helgen ska vi träffa Camilla, Rickard och Emilia på Lördagen o äta lunch o på söndag kommer förmodligen Anna o Markus. Ska bli trevligt med lite sällskapsliv :)

Inga kommentarer: