lördag, januari 10, 2009

Lördag

Så var det Lördag, snart är även den slut... tiden går så fort o innan jag vet ordet av så är det väl jul igen...
Dagen har spenderats i Lysekil, först var min sambo snäll nog o ge mig sovmorgon, han till o med flaskmatade Alex en gång så jag fick sova 3h oavbrutet. Sen gick jag upp o vägde in mig på wii, hade gått upp 0.7 tror jag vilket var mkt mindre än jag hade trott med tanke på att jag igår hade gått ner 1.7! Så jag är nöjd ändå. Ca ett kilo kvar o sen har jag faktiskt redan kommit fram till mitt delmål på 5kg. Otroligt vad fort det har gått, det måste ju vända snart o gå lite trögare. Men har ju till min fördel att ammningen också får kilona att rasa, så ihop med en sundare livstil så.. pang :) Well gärna för mig! Men snart börjar jag väl bygga muskler också o dem väger ju mer än fett... därför BMI är ett konstigt sätt o mäta på tycker jag.
Iaf så väntade jag med träningen för Nalle behövde ut o pelle jobba. Carl ringde så blev så att vi bestämde att vi skulle ses i parken med barnen. Så först gick jag o familjen på promenad med Nalle o sen gick Pelle o Nalle vidare till jobbet medan jag o barnen stannade i parken. Efter en stund kom Carl, Vicky o Maxim o barnen lekte medan vi snackade skit ovs :) Efter ett tag tröttnade vi o hämtade Pelle på kontoret för o gå hem till oss o dricka en kopp te. Var mycket trevligt. Senv ar det dax för Jamie o sova, klockan var redan tre så det behövde han. Undertiden tränade jag o började smått med maten. Blev ungsstekt fläskfile med klyftpotatis o sallad - ljuvligt! Ibland får man unna sig :)
Just nu frsöker Pelle lägga en inte så samarbetsvillig Jamie o Alex ligger o filurar under sitt babygym. Jag älskar att Alex trivs så bra under babygymmet!
Imorgon blir det troligen att åka hem till mormor, var så länge sen så det ser jag fram emot!
Ja, det var lite tankar från mig... Hej hej!

Inga kommentarer: