fredag, januari 09, 2009

liten uppdatering

Idag är jag nöjd, fast jag inte hann med mer än typ 25 min träning. Pendlar som en jojjo i vikt men idag var jag iaf 3.8kg ner (sen ajg började) vilket jag är väldigt nöjd med. Men imorn är jag väl tillbaka på -3 :P Det är verkligen ett väldigt pendlande trots att jag väger mig ungefär samma tid på dagarna.

Känner mig oförskämt pigg idag fastän det varit krångel med sömnen inatt. Tvättade o vek tvätt till sent igår, sen unnande jag mig en kortis vid datorn o innan jag visste ordet av så var klockan efter midnatt... Sen vaknade Alex en gång i timmen o ville äta eller bara gnälla lite. Klockan fem gick det inte o övertala honom o somna om i vår säng igen så jag fick gå upp annars hade han väckt Jamie som sov hos oss... Så satt i soffan med Alex o såg på tv, han somnade såklart om o jag småslumrade lite men man sover itne bra sittandes med bebis i famnen... men så många nätter som jag spenderade så med Jamie så tycker man ju att jag borde vara van vid det här laget... Men Alex har skämt bort mig! Så jag ska väl inte klaga över o ha det såhär... är typ 5 natten som jag fått sova så lite sen han föddes!

Nu längtar jag innerligt efter måndag då det är dagis som vanlig hela veckan och vi äntligen kan kliva in i vår dagliga rutin. Då kan jag träna förmiddagarna då Jamie är på dagis o sen förhoppningsvis få sitta lite vid datorn då Jamie sover. Sen kommer Pelle hem vid halv fem och då är det middag. Vi blir som vilken svensson familj som helst, vilket är väldigt nytt för oss!
På måndag ska jag också gå på vattengympa med Emma, skönt med lite annan träning än Wii o mördarmaskinen. Emma föreslog också att vi ska gå o simma 1 dag i veckan vilket jag älskar så blir nog det också! Träna i vatten är så skönt för man slipper bli så varm o svettig, det är det värsta jag vet med träning iom att jag svettas så oerhört lätt.

Inga kommentarer: