måndag, januari 05, 2009

bättre idag

Tack till er som muntrar upp mig.
Mår inte alltid dåligt utan skrev av mig det värsta igår kväll för o få det ur mig o kunna gå vidare. Jag vet att jag inte är värdelös, för jag klarar av o ha hand om båda barnen o hushållet långt mkt bättre än Pelle. Han klarar knappt ha hand om en son och greja med nåt samtidigt... Men han är bra ändå, en bra pappa o jag älskar honom. Fast det går lite hett till ibland så ni kanske förstår...

Idag hade jag gått ner 3kg, är så himla jättepeppad att jag knappt märker av godissuget som jag trodde jag skulle få kämpa så med! Sen vet jag att vikten kan pendla lite men känner mig ändå stolt!

Igår hade vi tänkt åka till torp men när vi kom dit så sov båda barnen så bra att vi åkte vidare till bäckebol o ikea. bara sådär 7mil extra :P men vi hade ändå tänkt att åka dit i veckan. Kom på att vi glömt skötväskan så svände av i sundet för o handla blöjor o tanka bilen.
Väl på ikea blev det lunch o sen shoppade vi nytt köksporslin :) svart o vitt blev det o sen köpte vi lite annat smått o gott. Lite tilll kontoret o sen köpte vi en stor växt att han uppe vid balkongdörren, blev jättefint :)
Jamie fick en mjukis bäver :D Vi kunde inte låta bli den o han älskar den!

Inga kommentarer: