lördag, januari 17, 2009

veterinärbesöket

Igår var vi hos veterinären med Nalle för jag kände att han behövde en genomgång plus att han behövde vaccineras. Det svampiga jag sett på armbågen var lite skav bara o inget farligt, skulle ha koll på det o blev det helt blottat kunde man smörja in det med mjukgörande lotion. Tanden som gått sönder behöver opereras ut så det ska göras om 2 veckor... Vi berättade även om kisseriet inne och hans eviga juckande när man träffar andra hundar och hon rekommenderade att vi kastrerar honom då vi ändå inga valpar ska ta efter honom. Så han ska även kastreras om 2 veckor, så får vi hoppas att det tillsammans med mer aktivering o träning kan ordna upp allt. Det är svårt eftersom alla har olika åsikter i frågan kastrering men veterinären är ju utbildad och får lita på hennes omdömme :) Tandstenen åker även bort när han opereras o hela kalaset kommer gå på runt 7000kr... jippie! Självklart är Nalle värd det men lagom skoj alltså...

Idag ska Pelle till Casinot i gbg så jag blir ensam hemma med grabbarna. Blev inget med Camilla o Rickard då Emilia blev magsjuk men rickard har lovat att komma hit ikväll o gå ut med Nalle då det är lite svårt för mig då jamie sover. Annars ska jag mysa med grabbarna helt själv, jag ser faktiskt fram emot det. Kanske se en tecknad film o mysa med lite frukt o kex :)
Imorn kommer Anna o Marcus, Anna ville gå runt lite o se stan o sen skulle vi fixa nån middag ihop. Ska bli väldigt roligt :)

Nu ska jag snart träna o väga in mig, få se hur mkt mitt synderi igår påverkade vikten. jag bakade paj igår fast med honung ist för socker, det blev faktiskt godare! sen åt vi majskolvar o dippade gurka o morot.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är ju så att man själv väljer vem man vill lyssna på i slutändan, dvs den som säger de saker som stämmer överrens med vad man själv innnerst inne tycker.

Hoppas det löser era problem.
Håller tummarna!
Kram