måndag, oktober 03, 2016

good news!

Mycket bra har hänt den här senaste veckan, men två av de bästa nyheterna kom idag! Den ena är att vi har hundvakt och kan åka hem till jul, vi behöver bara fixa så någon kan ta ut Lucy under dagen, tre av dagarna då våra hundvakter jobbar långa dagar då. Jag hoppas att det löser sig för då kan vi boka flyg! Och apropå att boka flyg så har min fina mamma bokat flyg och kommer hit den veckan som jag opereras! Blir ju toppen med lite hjälp och ännu mer toppen att få träffa mamma!
Sen så fick Pelle och hans företag bra nyheter idag så vi gick faktiskt ut och firade genom att äta en tidig middag på Bills! Det är ingen billig historia men efter så mycket goda besked så krävs det något extra!

Veckan som gått har varit bra i självaste vardagen också, jag har åkt på barnens förkylning och var riktigt risig i fredags och lördags, men pallade ändå med det som behövde göras. Pelle var borta mycket i förra veckan, både i jobb och nöje så det var lite tur i oturen att jag inte hade så mycket jobb. Denna veckan har jag fått några fler timmar men är så här långt ledig på torsdag och gör bara en timma på fredag... Dock kommer jag imorgon och på onsdag göra några timmar, träffa en ny klient och så, ska bli kul förutom att det blir aptidiga mornar.

Idag var jag och Pelle på begravning medan barnen var i skolan, det var min vän Daniela från Gib som bjöd in oss till sin pappas begravning, lite udda men vi gick dit som stöd. Hon blev jättetacksam för att vi kom och även om vi inte kände hennes pappa så var det en fin tillställning, man fick ju sig en tankeställare... Jag hoppas verkligen det dröjer innan jag får ställa till med nåt liknande!

blandade bilder  från förra veckan

från helgens kalas

Oh yeah idag firar vi!

Inga kommentarer: