måndag, oktober 17, 2016

Kalas och en dag vid havet

Så var denna vecka till ända och just nu rasar allt på i en väldig fart, det är så mycket som händer hela tiden att det kanske är bra att jag inte har så mycket jobb på gång.

I torsdags så var Mollie och jag till centrum, vi köpte nya skolskor till henne då jag eh råkade smälta hennes andra haha... JO jag hade ställt in dem i ugnen på eftervärmen för att torka ur i onsdags, och sen använde hon ett par andra skor på torsdagen i skolan så de stod kvar i ugnen, det tänkte ju inte jag på så när jag skulle baka i torsdags så började det plötsligt lukta konstigt ur ugnen och då upptäckte jag att skorna var kvar, men då hade sulan redan börjat smälta så dem var bara att kasta.... Haha ja så kan det gå... Och när vi ändå var i centrum så hämtade vi ut Mollies glasögon som var klara och köpte de sista presenterna till Alex födelsedag.

I fredags så jobbade jag och när jag kom hem så åkte vi och hämtade vår nya bil, och lämnade den gamla. Så nu har vi en blänkande fin Peugeot 3008 ståendes på uppfarten. Vi åkte direkt och köpte skydd till bagaget och baksätet i förhoppning om att slippa få bilen full av skit direkt ;)

Igår så hade vi kalas för Alex, jag var och handlade maten på morgonen och sen åkte vi till lokalen vi hade hyrt för kalaset. Bara tre av Alex kompisar kom men Alex var supernöjd ändå, han fick jättefina presenter och dem hade jätteroligt!

Idag så har vi åkt på utflykt, jag hittade en ö igår när jag kollade kartan nere vid havet så vi tog sikte på den och oj vilken pärla! Vi älskade Hayling Island! Vi hamnade på en superfin strand, vi nöjt alla 6 av en lång promenad längs med stranden och hittade sen en Pub mitt på stranden! Så vi åt en sen lunch och promenerade sen sakta tillbaka, åt efterrätt vid en liten glasskiosk som sålde vårt favorit glassmärke (Kellys of Cornwall) och ungarna lekte en stund på en lekplats. Sen cruisade vi hem och 2 av 3 ungar slocknade direkt. Sen vi kom hem har här fixats med läxor och annat pyssel.

I centrum med Mollan och muffinsbak med Alex

Nya bilen och mina fina barn

Alex 8års kalas!

Alex 8års kalas!

Alex 8års kalas!

Restaurang med fin utsikt!

HAV och glasspaus

Inga kommentarer: