måndag, oktober 10, 2016

helgen

Hallå där!
Helgen har varit fin, I lördags var det fullt ös på förmiddagen då Jamie hade fotboll, Alex klättring på scouterna och Mollie tid hos ögondoktorn (ja dem gör vanliga besök på helgen också här). Tack vare snälla vänner så fick vi ihop det, Jamie fick åka med en vän till scoutlokalen och därifrån följa med pappa hem. Och Mollie fick diagnosen att hon behöver glasögon, något som jag absolut inte trodde, enda anledningen till att hon undersöktes var för att Alex ögonläkare tyckte att även lillasyster borde kollas. Så det var väl tur att vi följde det rådet, för tydligen så får Mollie glasögon nu för att träna upp ögonen så att hon inte ska behöva ha dem i framtiden. Doktorn sa att det är nu man kan göra något åt det.

På eftermiddagen i lördags så körde vi runt och tittade på olika bilar, en av bilfirmorna vi var hos visade sig vara hemma i någons trädgård, kändes sjukt oseriöst och inte hittade vi någon bil som passade oss heller... Men såklart fastnade vi för en ny Peugeot och en relativt ny Ford, men vi lutar åt peugeoten så planen är att åka och testköra den kanske idag eller imorgon. Den är dyrare än de pengar vi hade tänkt lägga men vi får en 2016 års modell med alla de specs vi krävde av en bil. Vi får se hur det blir...

Igår så var Pelle i London på jobb så jag och barnen körde solo, det blev sovmorgon för mig och sedan gick vi till centrum. Mollie fick välja glasögon på speccsavers och sedan köpte vi innetofflor och vantar då det börjar bli kallt. Vår värme inne har inte dragit igång än, den är på nån timer och vi fattar inte hur man ändrar haha så tofflor behövdes då golven är kalla, tom hunden föredrar soffan över golven numera. Imorse var det faktiskt bara 6 grader när jag körde ungarna till skolan så vantar var inte fel det heller! Vi fyndade även en tröja till Jamie på HM för 1 pund, ni ser den på bilden nedan, rosa med texten yeah right. Jamie älskar lite skrikiga färger, till mammas förskräckelse, så denna passade honom bra :)

mina fina barn

Söta Mollan, rosa glasögonen bli huvudparet och de högra i reserv.

Inga kommentarer: