lördag, oktober 22, 2016

Solo

Jag kör solo sen i torsdags då Pelle är på jobb i Berlin och det går bara fint, jag gör ju vanligtvis det mesta här hemma ändå.
Torsdagen var lite körig då Mollie hade tid hos frisören kl 16:30, Alex skulle va på skoldisco kl 17:30 och Jamie skulle på skoldisco när Alex slutade 18:30... Det blev några vändor med bilen och när Jamie skulle hämtas var jag lagom trött.
Igår rullade det dock på, jag lämnade i skolan, handlade lite och pysslade sen här hemma tills det var dags att hämta i skolan igen. Jag kokade köttfärssoppa till middag (något vi oftast äter när Pelle är iväg) och sen åt vi, byggde lego och myste vid tv:n.

Idag hade Jamie fotboll på morgonen så någon sovmorgon blev det inte. Och efter lunch drog jag med alla tre barnen på en promenad med Lucy, dem var lite motsträviga men när vi väl kom ut så roade dem sig kungligt :) Vi gick en omväg men hamnade till slut i parken där dem klättrade i träd som små apor.
Väl hemma knackade grannbarnen på och Mollie o Alex försvann hem tills dem tills det var middagsdax. NU sover alla barn och jag ska roa mig med att se på Heartland en stund. Det är förövrigt en underbar serie och är man det minsta hästintresserad så bör man titta på den!

Lek på plätten där jag och Lucy alltid kastar boll

höstbilder på promenaden

jag o mina fina barn mitt i hösten

små apor

Inga kommentarer: