söndag, maj 15, 2016

Sista dagarna

De senaste dagarna har varit busy och när man suttit ner på kvällen så har jag inte orkat öppna datorn och blogga. Blir lätt så när jag jobbar, då har jag ju två jobb, det jag alltid gör hemma plus att jag åker hem till andra och gör typ samma sak där :) Gör inte så mycket för min del men jag blir väldigt trött.

I torsdag hade vi playdate med Nadine och barnen i Woking park innan Alex skulle på scouterna. Vädret var ljuvligt och vi hade en riktigt härlig eftermiddag!

I fredags så jobbade jag på förmiddagen, hämtade alla barn och sedan hade jag, Jamie och Mollie tid hos doktorn. Jamie ska få göra nåt andningstest på hemmaplan nu en vecka och sedan ska vi tillbaka till doktorn för o se om det antyder astma. Mollie skickas vidare till en allergi klinik och ska fortsätta att undvika nötter. För min del så skulle doktorn maila och se till att jag blev återinställd i operationskön.
Efter doktorsbesöket så tände jag grillen och grillade fläskfile, grillspett och majskolvar och så hade vi en härlig fredagsmiddag!!

Igår så jobbade jag på morgonen medan Jamie spelade fotbolls cup och Pelle, Alex och Mollie var iväg på en grej med scouterna. När jag kom tillbaka från jobbet så hämtade jag Jamie och vi körde till dem andra som var vid morrisons och tvättade bilar (alla pengar gick till scoutkåren), vi fick vår bil tvättad och åt lunch i deras restaurang innan vi åkte iväg och kollade på husbilar. Vi var på ett ställe där säljarna var bra men dem hade inga husbilar i vår prisklass, så vi åkte vidare till ett annat ställe men dem skulle stänga så vi hann inte kolla så mycket. Vi åkte hem och fixade Taco och sedan kollade jag och Alex på schlagerfestivalen.


Inga kommentarer: