onsdag, maj 18, 2016

Shopping

Igår efter att jag hämtat Jamie på skolan så drog vi till centrum (Alex hade klubb och blev hämtad av pappa). Vi hade lite ärenden att utföra, bland annat registrera oss hos en tandläkare, lämna in surfplattor på lagning och lämna post på mäklarkontorets åt vår hyresvärd. 
Men förutom det så behövde Jamie nya skolskor och sommarskor och Mollie behövde sommarskor. Vi hittade skolskor till Jamie efter att ha letat i några affärer och i samma butik hittar Mollie sommarskor (som ni kan se på henne på bilden nedan) och så hittade vi skolskor till Mollie för två pund! Lite tidigt att köpa det men passar dem inte i höst så var det bara två pund, kunde liksom inte låta bli. Några sommarskor till Jamie blev det inte då han tappade intresset... Men vi hittade varsin keps/hatt till barnen och sen blev det påfyllning av strumpor till killarna. Och Alex fick shorts till skoluniformen.  Så blev lite shopping ändå :)

Vi fick också otroligt bra nyheter igår så nu ser vi ljust på framtiden! Vi börjar om på ny kula och bokar sommarens semester på riktigt! Underbart!
Inga kommentarer: