tisdag, maj 24, 2016

det är nära nu!

Jag somnade på sofflocket igår, helt slut tydligen :) Så vaknade pigg och refreshed idag och har hunnit med både ansiktsmask, dusch, matleverans, tvätta en maskin tvätt, lek med Mojmoj och två koppar kaffe! Resten av dagen står relativt oplanerad men jag behöver som vanlig städa och hämta killarna.

Men mest i fokus nu står husbilen och vad som behöver köpas och inte köpas till husbilen. Vi har beställt plasttallrikar och glas som ska komma med leverans imorgon. Vi köpte en uppsättning till med lakan så vi har tillräckligt många uppsättningar nu när vi även behöver det i husbilen. Lite plastförvaring till mat blev det också och sedan så kom det bra o ha med matleveransen, så som tvål, toapapper, diskmedel, kryddor osv som ska få bo i husbilen. Första gången så är det mycket att tänka på, saker som senare kommer bo kvar i husbilen så att vi inte behöver ta med det igen. Och förbrukningsvaror kommer vi ju kunna köpa längs vägen senare. Nu är vi inte helt säkra på det här med att köra husbilen och vill helst inte ge oss in på små parkeringsplatser osv, så vi förbereder allt.
Kvar på vår lista är täcken, kuddar, bestick, skärbräda, slevar, kastruller och stekpanna av vad vi kunnat tänka på så här långt. Men sen ska ju spel packas med, pennor, målarböcker, lite leksaker osv men det är ju inte livsnödvändiga saker. Gud det ska bli så spännande att åka ut med husbilen!!


plasttallrikar vi beställt

snygga plastglas

nya lakan
mina nya skor

Jamies nya sandaler

Mina nya sandaler

Inga kommentarer: