måndag, maj 23, 2016

Fullt ös

Denna dagen... puh! Började jobbet kl 9 ist för kl 8 som jag normal brukar börja pga ändringar, lämnade hemmet 7:45 för o ha lite marginal, men nepp, 9:40 kom jag fram. Så nästan två timmar tog det ist för en timma som det brukar ta... Och väl på plats började strulet, inte med K utan andra parter, men jag kan inte gå in på några detaljer här. Dock slutade det hela med att detta var mitt sista besök där på länge, vet inte ens om det blir så att jag kommer komma tillbaka tyvärr :( Men jag och K har blivit så bra vänner att vi bestämde oss för att äta lunch ihop nästa vecka. Hon är alltså inte en pensionär utan bara 10 år äldre än mig, dock med handikapp som gör att hon behöver hjälp hemma.
Sen hade jag en annan klient innan jag for hem, tog ut hunden och hann äta lunch innan jag hämtade i skolan. Fick bara med mig Jamie dock då Alex åkte med hem till Oscar, så jag och Jamie körde till centrum och shoppade. MIna skor var helt slut och jag var tvungen att ha nya, och efter många om och men hittade jag både gympaskor och sandaler! Jamie fick med sig ett par sandaler också så nu är det bara Alex kvar som behöver sandaler så är vi klara för sommaren!
Vi for rakt från centrum och hämtade Mollie på dagis, vidare och hämtade Alex och sen hem. Fick ställa mig och steka pannkakor direkt vi kom hem eftersom Jamie hade scouter sen... Pelle tog Jamie till scouterna men jag fick möblera om igen då Jamie och Mollie inte riktigt klarade det här med att somna i samma rum... Och så åkte jag på att hämta från scouterna, så nu när barnen är i säng och köket städat så dör jag lite på soffan. Ser fram emot 4 lediga dagar, även fast det knappast innebär att ligga på sofflocket hela dagarna precis...


I brist på annan bild

Inga kommentarer: