fredag, oktober 16, 2015

Vardag en liten stund till

Jag har inget nytt och spännande att berätta, det är ju liksom vardagen som pågår och det blir inte så mycket mer än så, inte förrän nästa vecka då barnen  två veckor långa höstlov börjar.
Att passa Artemis går bra, hon är en enkel liten dam och det handlar bara om 1,5h per dag. Sen blir det mer socialt då jag fastnar med Thomi när hon kommer hem.
Idag masade vi oss hem framåt 12-tiden iaf och jag fick städat, tvättat och förberett middag innan vi hämtade killarna. Dem hade skoldisco idag, tyvärr inte samtidigt utan efter varandra... Så först hämta efter spanskan, sen hade dem en timme på sig att äta och byta kläder sen lämnade vi Alex, fördrev en timme på en lekplats och sen bytte Alex och Jamie plats. Fast då åkte vi hem den timmen, hade lite att fixa med kalasinbjudningar och utklädningskostymer till imorgon då dem ska va utklädda i skolan. Sen var klockan plötsligt åtta och då skulle ju läxor göras och kvällsmat fixas, så blev en sen kväll för barnen idag... Knepigt att lägga discot på en torsdag med skola dagen efter kan man tycka... Ja så imorgon ska dem alltså vara utklädda, temat är Roal Dahl karaktärer så Jamie ska vara George i Georges marvellous medicine, vet ej namnet på svenska och Alex ska vara The big friendly giant, stora vänliga jätten aka SVJ. Enkla kostymer då vi inte har pengar att köpa några, inte som att dem kommer vilja klä ut sig till detta på halloween iaf...

Vårt liv just nu handlar om nedräkning inför Alex födelsedag på måndag och sedan farmor och farfars ankomst på onsdag!


Livet på en pinne

Inga kommentarer: