torsdag, oktober 22, 2015

Nya cyklar!

Inatt kom svärisarna hit och med sig på flygplanet hade dem två av våra barns cyklar, Jamies 20" och så den 12" som båda killarna har haft. Så himla bra! Jamies blå-svarta från Sverige skulle egentligen ha varit till Alex men när vi tog en tur till parken med cyklarna i förmiddags så kom killarna fram till att det var bäst om Jamie har den och Alex tar den vita Jamie har här. Dem är utformade på olika sätt och detta passade bäst till killarna, vilket också betydde att alla tre barnen fick "nya" cyklar så alla blev glada. Mollie testade den lilla dem hade med sig men hon har inte riktigt hajat det här med tramporna ännu så det blir till att öva!
Förutom cyklar så hade dem även med sig lite smått o gott så som Pelles fiol, cykeltillbehör till Pelle, Jamies kvarglömda plånbok, en kvarglömd bok, mina stövlar, en sovsäck, presenter till Alex, beasås, lingonsylt och godis! Ja ni hör ju, nästan en full resväska bara till oss, awesome!

Och förutom cykeltur så har vi idag hunnit med lunch på en pub och storhandling på morrisons, nu är skåpen överfulla igen :) Känns himla skönt måste jag säga. En bra dag tycker jag, fast inte så turistig kanske, men vi ska nog hinna med det också. Imorgon gissar jag på en tur till centrum då Alex ska få vinterskor i present och på Lördag blir det en svängom i London!

I parken med "nya" cyklar!

Inga kommentarer: