torsdag, oktober 29, 2015

shopping, doktor och dagis

Vi har ett helt okej lov, jag har inför mindre spel och platt-tid vilket resulterar i en väldig röra i huset men mer flödande fantasi och gladare barn att umgås med. I tisdags var vi in till centret och shoppat lite, det blev bland annat halloween masker till Alex och Mollie och lite nytt smink till mig, jag har hittat ett billigt bra märke! Och så blev det en ny vinterjacka till Mollie, vi kollade på lite olika jackor men till slut valde Mollie en cerise typ dunjacka med fleece foder så nu är det bara mamman som behöver vinterjacka, men än så länge klarar jag mig bra på den jackan jag har. Sen är både jag och Pelle i behov av vinterskor, men än är det inte så kallt att det behövs. Killarna fick vinterskor när farmor och farfar var här och Mollan har sen förra vintern, dem var lite för stora då så bör passa nu.

Igår var jag och Mollan på playgroup och sedan blev det halloween pyssel här hemma, hände inte så mycket mer spännande men det räckte.

Idag har jag varit till doktorn med Alex ang. hans skelning och dem skickar honom vidare till en ögonavdelning vilket var väntat så inget nytt på den fronten.
Sen så har vi haft besök av Thomi och Artemis och så har vi varit till den förskola som vi nu bestämt att Mollie ska få börja på! Det var en  nyöppnad förskola med riktigt fina lokaler, bra utomhusområden, mat lagad på plats och pedagogiska leksaker. I Mollies ålder fokuserar dem på att förbereda barnen för skolan, dem har kontakt med närliggande skolor för att kolla vad dem tycker barnen behöver öva mer på inför skolstart vilket är bra tycker jag. Ja på det stora hela såg det väldigt bra ut, största nackdelen var väl att den ligger i helt fel ände av Woking, men vi har ju bil så får bara börja köra mer... Det lät som hon kunde börja o ett par veckor men det hängde på när vi skickade in ansökningspapperna.
I övrigt idag så har vi städat, huset var upponer och det låg söndertuggade pinnar på golvet, leksaker, kläder och skräp täckte barnens rum o köket var fult med disk... Så vi tog tag i det, bytte dessutom lakan så nu är huset tipptopp vilket alltid får mig på betydligt bättre humör :) Bara pannkaksstekning kvar och middagsdisken och sen tar jag ledigt ;)


topp tre på jack-jakten, hon valde själv vilka som skulle provas och vilken hon sen ville ha.

Mollie ska va katt imorgon på halloween :)

Halloween pyssel

Inga kommentarer: