tisdag, oktober 20, 2015

Alex dag

Så mycket tid som jag hade lagt på att planera och fixa inför Alex födelsedag och så poff så var den över. Men han hade en kanondag så det var det värt!
Han uppvaktades med en hög presenter på morgonen från både oss och mormor och morfar Lasse och morfar. Alla presenter träffade mitt i prick och han var så lycklig! Av oss i familjen fick han en stor lego piratbåt, en mindre piratbåt, 3 böcker, Superman-kostym, ett cykellås, pyssel och en Avengers figur. Av mormor och morfar Lasse en piratborg i lego och från morfar en PS3 kontroll, 1000 bitar lego och en legoplatta att bygga på. Han var helt överlycklig och spenderade morgonen med att bygga lego med sin pappa som tagit ledigt från jobbet dagen till ära! Själv passade jag Artemis som vanligt, men denna morgon kom hon hem till oss så jag slapp avbryta födelsedagsfirandet. När hon hade gått hem så fixade jag pannkakslunch och så tog vi det lite lugnt innan vi mötte upp Thomi, Kostas och Artemis och gick till badhuset! Dit har barnen velat gå länge så vi hade lovat Alex att vi skulle gå dit på hans födelsedag. Och det var precis lagom stort med 3 olika snabba rutschkanor, en "bana" med ström i som på Vänersborgs vattenpalats, 2 bubbelpooler och en mindre pool med liten rutschkana och så en större pool där dem stundvis gjorde vågor och sprutade vatten ur olika munstycken. Sen har dem även där vanliga bassänger för tävling och träningssimning men det var inte vi intresserade av. Vi var där i flera timmar och lekte och hade superroligt allihop, but all good thing has to come to an end så vi gick hem, där Annika väntade. Sen bjöd jag hela gänget på hamburgare och sedan tårta som jag gjort på beställning av Alex (sockerkaksbotten med fyllning av banan och vindruvor och sedan oboygrädde i och över tårtan) som var riktigt god! Vi hade supertrevligt och det blev en rätt sen kväll, iaf för oss småbarnsföräldrar ;) Av Annika fick Alex mer Lego och hon hade lyckats pricka vårt pirattema utan att veta om det, så vart väldigt lyckat! Jag var lite dålig på att ta bilder på gästerna men prickade in dem viktigaste momenten igår!

Nu laddar vi om idag, imorgon blir det städ och framåt kvällen kommer barnen farmor och farfar! Dt längtar vi alla efter nu!


Presentöppning!
Lek o bygge med Artemis här

Grattis Alex 7år!

The cake!

Inga kommentarer: