tisdag, oktober 13, 2015

Älskar hösten!

Idag har jag haft hand om lilla Artemis själv för första gången längre än fem minuter, och det var som väntat inga problem. Hon är en snäll och tillgiven liten tjej så trots språkbarriären så går det bra. Vart bara en timma idag dock då Pelle hade tid hos doktorn så jag fick lämna grabbarna i skolan. Efter att Thomi kommit hem från jobbet så var det min tur att gå till doktorn, skulle ju ta blodprov. Fick med mig Thomi och Artemis så Mollie kunde vänta i väntrummet med dem, vilket jag uppskattar då jag inte vill överföra min fobi på mina barn. På plats fick jag en gullig sköterska som var väldigt förstående, hon kallade in en till gullig sköterska och sen distraherade dem mig igenom hela proceduren och det gick hur bra som helst! Jag känner att min fobi börjar övergå i mer vanlig rädsla, att jag lärt mig att hantera den nu och ju fler gånger det går så här smidigt ju mindre rädd blir jag! Känns så himla skönt!
Sedan blev det centrum, fick fylla på min telefon med kredit, lämna post till hyresvärden och kolla runt lite i leksaksaffärer för o se om jag kunde hitta nåt lämpligt till Alex som present från min pappa. Hittade dock inget bra i affärerna, har blivit för bra på att budgetshoppa på amazon så nu ikväll la jag in en beställning där det mesta ska komma på hans födelsedag! (lego och kontroll till tv-spel pappa)

Annars idag så har det inte hänt så mycket mer, somnade på soffan när vi hade hämtat killarna och sov tills det var dags att laga mat, soft :)

Tog lite höstbilder när vi hämtade killarna också, är så himla fint ute nu!



Inga kommentarer: