måndag, oktober 12, 2015

Hej på er!


Förlåt för min frånvaro men min vecka har gått ut på att läsa "The hunger games" böckerna som jag fått låna av Thomi, men nu är jag klar och livet kan gå vidare ;) Jag har en tendens att fastna i spännande böcker... Självklart har vardagen rullat på ändå med hämtningar i skolan, städning, lekgrupp i onsdags och häng med Thomi och Artemis. Har även hunnit vara till doktorn och gjort cellprovstest. Fått en ny tid för att reda upp röran med vad barnen behöver för undersökningar och så har jag tid hos en annan doktor imorgon då jag ska ta upp alla mina defekter ;) Känner mig som värsta stamkunden på vår nya vårdcentral...
Sen så har något i låset i bakluckan på bilen gått sönder så igår försökte jag och Pelle mecka med det, dock utan resultat då det i slutändan visade sig att man behövde speciella verktyg som bara verkstäder verkar ha... Så än så är inte bakluckan brukbar, men vi säkrade den med snöre så den inte flyger upp när vi kör... Vi var även hem till Thomi, Kostas och Artemis igår kväll och umgicks, känns sjukt skönt att ha hittat en familj som vi har så himla kul ihop med!

Idag har vi alla varit på Jamies första fotbollsmatch, som dem dessutom vann med 3-1! Kanske inte Jamies förtjänst men han var jätteduktig och bidrog bra för att vara ny. Det var riktigt kul att vara där och kolla även fast Alex var skitsur hela tiden, Mollie å andra sidan var Jamies största supporter som ropade heja-rop och studsade upp och ner hela tiden!
I övrigt idag har vi mest jobbat med praktiska saker, som skolprojekt, bakat bröd, slagit in presenter, sytt trasiga saker osv... Så ingen äventyrshelg för oss denna gång, men nog så trevlig ändå!

I veckan ska jag börja passa Artemis på mornarna, inte imorgon då jag ska till doktorn men vad jag tror så resten av dagarna. Är inte riktigt på det klara med schemat ännu, beror på hur Thomi jobbar. Ska bli kul att göra nån nytta förutom att städa huset här hemma liksom...

Jamie har fått nummer två, vilket är lite lustigt eftersom jag var nummer två dem åren jag spelade fotboll!

In action!

More action!


Fotbollskillen!

Inga kommentarer: