tisdag, augusti 28, 2012

Tisdag

Mollie är inne i en period då hon sover mycket på dagarna, detta innebär såklart att hon inte sover lika bra på nätterna som innan. Men resulterar också i att jag får endel gjort när hon sover. Idag har jag hunnit med att lyfta undan soffan och fått plockat bort alla leksaker och dammsugit under den. Även köket är ordentligt skurat, traiga kläder lagade och all tvätt som legat utspridd i lägenheten är sorterad i tvättkorgarna. Och innan Mollans förmiddagslur var vi till lekplatsen, jag tränade lite och killarna lekte. Vi hann även med en vända på morrisons för o komplettera det som inte finns i dem spanska butikerna vi varit till. Så känner att mitt dagsverke har varit bra och att jag kan unna mig att sitta här en stund. Grabbarna leker på balkongen men så snart deras lek flyttar sig in till deras rum igen ska jag ta slangen och spola av allt det svarta som så snabbt samlar sig på golvet där ute.

I veckan ska vi iväg och kolla på en ny lägenhet, ja inte ny som i nybyggd men ny för oss. Hyran är nästan hälften av den vi betalar här men det som kommer med huset kanske inte riktigt lika lyxigt heller. Men i huset finns hiss, pool och cooling system vilket är dem krav som jag har. Lägenheten kan nog inte vara mkt mindre än den vi har idag men det återstår att se, den ska ha lika många rum iaf. Det har vi ju klarat oss på så här långt iaf... ska bli spännande och se om detta är något o ha, om det är det räcker vår budget längre än den kommer göra här och isf känns krisen lite lättare.

Ikväll ska vi hem till ett par som har en liten jack russel terrier som behöver hundvakt i helgen. Om vovvingen funkar ihop med våra barn så kommer vi ha hund här i 4 dagar. Som jag saknar att ha hund, ni anar inte! Jag har anmält mig som volontär i ett shelter i Spanien och dem ville gärna ha hjälp men vi har ännu inte löst hur jag ska ta mig dit då vi inte har bil... Förhoppningvi kan jag få med mig nån vän med bil på detta så jag kan få bidra med nåt bra o hjälpa övergivna och lösspringande hundar!

Ni på facebook, gilla denna sida och bidra!

Inga kommentarer: