måndag, augusti 13, 2012

Många bäckar små


Det kanske inte är så mycket men jag försöker, igår blev det grodhopp med barn på ryggen i poolen och simning. Idag har jag kört träningsmaskinerna vid lekplatsen en vända medan barnen lekte. Det är inga stenhård pass jag kör men många bäckar små. Försöker skära ner på sockret igen men är så sjukt beroende att jag har svårt för det... Antar att jag borde sluta helt ist för att skära ner men ensam hemma med 3 barn och fullständigt abstinens fungerar inte... Men from idag blir det inget kvällsgodis som vi kört det senaste, får bli nötter eller nåt ist.

För övrigt har helgen varit bra men varm. Handlat mat på Lidl vilket vi aldrig skulle göra i Sverige men här var det bra, tysk mat är mer lik svensk mat än spansk och brittisk!
Vi har varit till poolen en vända med Annika, vi har sett på handboll och ätit med Johan och Trine och vi har spelat Skyrim på kvällarna.
Idag har jag och barnen varit ute på morgonen och insett att parken bakom morrisons har skugga då och funkar utmärkt att vara i mellan 9-11. Jag fick kört lite träning och barnen fick cyklat och lekt utomhus!

Livet rullar på här nere i värmen, det är mysigt att ha alla 3 barnen hemma men jag längtar ändå tills om 3 veckor då skolan börjar igen! Lite rutin och vardag, lite avlastning!

Idag är det en vecka tills jag fyller år, jag har inga som helst förväntningar. Förra året hade jag det och blev enormt besviken då jag inte fick någon present av gänget fastän jag varit med och bidragit till andras presenter. Presenter är inte allt men kändes bara himla orättvist! Så tänker inte göra nåt större av min födelsedag i år. Jag ska baka någon kaka till efterrätt och unna mig en god köttbit till middag och har jag tur får jag en present eller två av maken och barnen. Förresten är min 27årsdag inte så himla mycket att fira, det är verkligen inte märkvärdigt!

Inga kommentarer: